Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray derbisini bekliyor!
22.11.2017 - 13:37

Peş peşe oynayacağı Antalya ve Kasımpaşa maçlarından 6 puan bekleyen Fenerbahçe, 2 hafta sonra zirveye ortak olmayı hesaplıyor. Sarı lacivertlilerin bu yoldaki en büyük güvencesi ise 2 Aralık’ta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi. Zira bu maçtan çıkacak her sonuç F.Bahçe’nin işine yarayacak.

Çalkantılı bir dönem geçiren ve kamuoyunun büyük kesimi tarafından şampiyonluk yarışından koptuğu iddia edilen Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın daha önce dillendirdiği hesaplara ulaşılma ihtimali çok güçlendi. Sarı lacivertli takım, kendi maçlarında kayıp yaşamazsa 2 Aralık’taki Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle zirveye daha güçlü şekilde ortak olabilir. İlk hedefi gelecek hafta Antalya deplasmanından 3 puan çıkarmak olan Fenerbahçe, ezeli rakiplerinin puan kaybını yine bekleyecek. Ancak olmazsa da gözünü derbi haftasına dikecek. Elbette yarışta Medipol Başakşehir de var ama psikolojik üstünlük için ilk hedef ezeli rakipleri yakalamak.

GALATASARAY’IN MAÇLARI DAHA ZOR

Derbide en iyi sonuç Beşiktaş ve Galatasaray’ın berabere kalması. Bu durumda Fenerbahçe evinde Kasımpaşa’yı yenerse iki rakibiyle de makası iyice daraltacak.
Beşiktaş’ın kazanması da Galatasaray’ın galip gelmesinden çok daha iyi bir durum yaratıyor. Sarı kırmızılıların kalan haftalarda Teleset Mobilya Akhisar ve Göztepe gibi zorlu rakiplerle oynayacak olması da Fenerbahçe’de Aralık ayına iyimserlikle bakılmasını sağlıyor. Hesaplar tutarsa hem Aykut Kocaman’ın ‘suni fark’ iddiası gerçekleşecek hem de Fenerbahçe, Aralık ayında bahar yaşayacak. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
besiktas
galatasaray
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam