Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe'den Okocha'nın yeğeni için resmi görüşme
17.11.2017 - 12:33

Fenerbahçe, unutulmaz lejyonerlerinden Jay Jay Okocha'nın 21 yaşındaki yeğeni Alex Iwobi'yi kadrosuna katmak için Arsenal'le görüşüyor.

Fenerbahçe ikinci Alex için de girişimler sürüyor. Fenerbahçe, unutulmaz lejyonerlerinden Jay Jay Okocha'nın 21 yaşındaki yeğeni Alex Iwobi'yi kadrosuna katmak için Arsenal'le görüşüyor.

Nijerya Milli Takımı'nda da forma giyen genç Alex'in gerçek mevkii sol açık ama forvet arkası ve sol kanatta da oynayabiliyor. Fenerbahçe, satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği oyuncu için Okocha'yı da devreye sokmuş durumda.

JOSEF GİDERSE TRANSFERLER GELECEK

Bu arada Josef'i West Bromwich Albion'a satmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, Santos'tan Lucas Lima, Alanya'dan Emre Akbaba için temasları sürdürürken, Avrupa'da gurbetçi avında.

Stuttgart'ın forveti Kenan Karaman, on numarası Berkay Özcan, Nimes'in golcüsü Umut Bozok, Mainz'ın orta sahası Levin Öztunalı yakın takipte.

Nijerya Milli Takımı ve Arsenal'in 21 yaşındaki futbolcusu Alex Iwobi, milli takım tercihi hakkında açıklamalarda bulundu.

Nijerya Milli Takımı ve Arsenal'in 21 yaşındaki futbolcusu AlexIwobi, milli takım tercihi hakkında açıklamalarda bulundu. Genç takımlarda İngiltere forması giyen Iwobi, "İngiltere'de büyüdüm ve bildiğim tek yer burasıydı. Bu yüzden genç milli takımlarda oynamaktan çok memnundum" ifadelerini kullandı.

"NİJERYA'NIN EFSANESİDİR"

Nijerya'yı tercih etme sebebini açıklayan 21 yaşındaki futbolcu, "Ailem Nijerya'da yaşıyor. Nijerya'da doğdum ve amcam Okocha, Nijerya'nın efsanesidir, Bu sebeple Nijerya'yı seçtim. Şu anda kararımdan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Nijerya Milli Takımı ile 14 maça çıkan Iwobi, 4 gol attı. Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan Okocha ise milli formayla 75 maçta 15 gol kaydetmişti. (Türkiye)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
alex
transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam