Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Ali Koç'tan flaş karar
15.11.2017 - 02:46

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç, Basketbolu sürpriz bri isme emanet etmeye hazırlanıyor.

2018 Mayıs’ında yapılacak seçimde adaylığını açıklayan Koç, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan tokat yiyen Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör’ü yönetim kurulu listesine almayı planlıyor.

MAYIS 2018’de yapılması beklenen Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adayı olan Ali Koç, seçim çalışmalarına hız vermiş durumda. Futbolu tamamen profesyonellere bırakmayı planlayan Koç’un yönetim kurulu listesi üzerinde bazı çalışmalar yaptığı biliniyor. Koç’un basketbol şubesini sürpriz bir isme emanet edeceği de konuşuluyor. Ali Koç’un şube için düşündüğü isim Yakın Doğu Üniversitesi Kadın basketbol takımının başarılı Başkanı Işık Eyigüngör… İki isim arasında görüşmeler devam ediyor. Yapılan görüşmelerin en kısa süre içinde netleşeceği belirtiliyor.

9 AYA KADAR HAPİS CEZASI YOLDA

Bilindiği gibi bu yıl 7 Mayıs tarihinde oynanan, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Işık Eyigüngör arasında fiili müdahale ile sonuçlanan olaylar yaşanmıştı. Yıldırım’ın Eyigüngör’e attığı tokat çok konuşulmuştu. Olaylardan sonra taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olmuş, şikayet üzerine de taraflar hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yıldırım hakkında, “Kasten yaralama” suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianamede, Yıldırım’a karşılık veren Işık Eyigüngör hakkında da, “kasten yaralamaya teşebbüs” suçundan da 9 aya kadar hapis cezası istendi.

3 KUPAYI BİRLİKTE KAZANDILAR

Yıldırım döneminde F.Bahçe’de yöneticilik yapan Eyigüngör, Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımının başında büyük başarılara imza attı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temsilcisi bir sezon içinde Türkiye Kupası, FİBA Kadınlar Avrupa Kupası ve lig şampiyonluğuna ulaşmasını bilmişti. Yakın Doğu basketbol takımı bu sezon da başarılı bir grafik sergilemeye devam ediyor. (Akşam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aziz Yildirim
tokat
aciklama
Ali Koc
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam