Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Teknik heyetten Janssen'e 'Toparlan' uyarısı
11.11.2017 - 15:50

Geldiği günkü görüntüsünü aratan ve güç olarak geriye gittiği tespit edilen Vincent Janssen'le görüşen teknik heyet, performans düşüklüğünün nedenini sordu.

Gol hasreti 5 maça yükselen 23 yaşındaki oyuncudan kendini toparlaması ve özel çalışmaları artırması istendi.

Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre transfer döneminin son günlerinde kadroya katılan Vincent Janssen, forma giydiği ilk haftalarda sergilediği performansla heyecan yaratmıştı... Fenerbahçe'nin uzun yıllardır aradığı ileride top tutabilecek ve kaleye sırtı dönük oynayabilecek santrfor özelliklerini birebir taşıyan Hollandalı, peşpeşe Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarında attığı gollerle kısa sürede teknik direktör Aykut Kocaman'ın güvenini kazanmıştı. Ancak devam eden süreçte hem Sarı-Lacivertli takım hem de Hollandalı oyuncu müthiş bir düşüş yaşadı.

''DAHA FAZLA ÇALIŞMALISIN''

Süper Lig'de 5 haftadır gol atamayan 23 yaşındaki futbolcu, geldiği günkü görüntüsünü mumla aratırken; Fenerbahçe teknik heyeti, güç olarak geriye gittiği tespit edilen Janssen'le özel bir görüşme gerçekleştirdi. Hollandalı yıldızdaki performans düşüklüğünün nedenini araştıran Sarı-Lacivertli kurmaylar, genç oyuncudan kendini toparlamasını ve bireysel çalışmalara ağırlık vermesini istedi. Teknik direktör Kocaman'ın öğrencisiyle yaptığı görüşmede, "Takım da olduğu gibi sende de bir düşüş var. Daha fazla çalışmalasın, kendini bu takıma daha fazla vermelisin. Eğer başarılı olmak istiyorsan bunu ancak çalışarak yapabilirsin" dediği öğrenildi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
janssen
teknik heyet
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam