Son Eklenen Haberler!
09:28 | Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki        -        09:25 | Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'        -        12:22 | Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!        -        11:54 | Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!        -        11:51 | Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!        -        19:42 | Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'        -        19:39 | Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir        -        09:23 | Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!        -        09:20 | İsmail Yüksek’ten şok sözler! ‘Tek kelimeyle rezillik’        -        09:20 | Domenico Tedesco, Marco Asensio’nun son durumunu açıkladı!
Kaptan aranıyor
11.11.2017 - 05:19

Kötü gidişe Dur demeye çalışan Fenerbahçe'de saha içinde bir liderin bulunmaması en büyük eksiklik olarak gösterildi.

Yapılan toplantılarda arkadaşlarını yönlendirecek, takımın enerjisini, istek ve arzusunu yukarıda tutacak ve yenilgiyi hiçbir şekilde kabullenemeyecek bir oyuncunun şart olduğu görüşü ağırlık kazandı. Valbuena ismi ilk planda öne çıkarken, Alper ve Skrtel de 2. veya 3. kaptan olarak gündeme alındı.

Fenerbahçe’de kötü gidişata “dur” demek için çare aranıyor. Sarı-lacivertliler geride kalan süreci analiz ederek nerede hata yapıldığını bulmaya çalışıyor.

Takımdaki eksiklerden biri de saha içinde liderin olmaması. Özellikle işler kötü giderken takımı toparlayacak bir saha içi lider ve kaptan eksikliği olduğu tespiti yapıldı. Kaptan Volkan Demirel yedek kaldığı için sahaya kaptan olarak Hasan Ali Kaldırım çıkıyordu. Ancak bu futbolcunun kaptanlık görevini tam olarak yerine getiremediği sonucuna varıldı. Bu nedenle saha içinde yeni bir lider ve kaptan arayışı baş gösterdi. Arkadaşlarını yönlendirecek, takımın enerjisini, istek ve arzusunu sürekli yukarıda tutacak, öncelikle kötü gidişe isyan edebilecek bir oyuncunun Fenerbahçe’ye şart olduğu görüşü ağırlık kazandı.

Teknik heyet ve yöneticiler konuyu masaya yatırırken birçok isim gündeme geldi. Bu isimlerin başını ise Valbuena, Alper Potuk ve Skrtel çekti. Volkan’ın sahada olmadığı maçlarda bu üç oyuncu 2. veya 3 kaptan olarak düşünülüyor. Alper’in çok fazla ilk 11 şansı bulamadığı gözönüne alındığında Fenerbahçe’nin gelecek haftalarda saha içi liderinin Valbuena olması büyük bir olasılık olarak öne çıkıyor.

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın önümüzdeki hafta içinde bu konu ile ilgili kararını vereceği ve takımla yapacağı toplantıda yeni kaptanları açıklayacağı öğrenildi. (Skorer)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aykut Kocaman
Kaptan
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki
Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!
Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!
Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'
Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir
Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam