Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Cehennem daha donmadı!
07.11.2017 - 13:15

Aykut Kocaman istifa sinyali verse de Başkan Aziz Yıldırım olaya el koydu:

Yakınları aracılığıyla Kocaman’a ulaşan Yıldırım, tecrübeli teknik adamı ikna etti. 52 yaşındaki çalıştırıcının bugün 16.00’daki idmana çıkacağı öğrenildi.

ZİRVEYE yaklaşma hesapları yapılırken iki haftadır engellenemeyen son dakika golleriyle şampiyonluk trenini kaçıran F.Bahçe’de hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, 1-1 sona eren Osmanlıspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında istifa sinyali vermişti. Ancak duruma sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım el koydu.

İLK önce arkadaşlarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde sezon ortasında yaşanacak teknik direktör değişikliğinin kendilerine bir şey kazandırmayacağı vurgulayan başkan, “Aykut hocayı bir şekilde kalmaya ikna edeceğim. İstifa etmemesi için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

F.BAHÇE Başkanı Yıldırım daha sonra da yakınları aracılığıyla Aykut Kocaman’a ulaştı. Sarı-lacivertlilerin 1 numarası, Kocaman’ı, “Hepimiz zor günler geçiriyoruz. İstediğimiz skorları alamadık ama bunu düzeltecek olan yine sensin. Biz sana güvendik ve inandık. Sen bu güveni devam ettir. Hepimiz üzgünüz ama futbolda duygusallığı yer yok. Bu takımın sana ihtiyacı var. Kötü günleri atlatacağız. Gel takımın başında ol” sözleriyle ikna etti.

BU sözlerin üzerine Kocaman çok direndi. Fakat Yıldırım’ın ısrarcı tavrı üzerine 52 yaşındaki teknik adam, “Ben her şeyden önce F.Bahçeli’yim. Son 2 haftada alınan skorlara çok üzüldüm ve çareyi böyle bir açıklama yapmakta buldum” dedi.

KOCAMAN’IN bugün 16.00’da Samandıra’da yapılacak idmanda da takımın başında olacağı öğrenildi.

Yıldırım’dan Kocaman’a tam yetki!

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün teknik direktör Aykut Kocaman’la yaptığı görüşmede takımın geleceği de konuşuldu. Yıldırım’ın Kocaman’a, “Devre arası transfer dönemi için sana tam yetki. Transferse transfer, kadro dışı ise kadro dışı. Sen ne istiyorsan öyle olacak” dediği öğrenildi.

YILDIRIM ve Kocaman’ın şu an için herhangi bir ismi kadro dışı bırakmama ve devre arasını bekleme kararı aldığı da bildirildi. (Vatan)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aykut Kocaman
Aziz Yildirim
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam