Son Eklenen Haberler!
09:28 | Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki        -        09:25 | Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'        -        12:22 | Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!        -        11:54 | Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!        -        11:51 | Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!        -        19:42 | Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'        -        19:39 | Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir        -        09:23 | Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!        -        09:20 | İsmail Yüksek’ten şok sözler! ‘Tek kelimeyle rezillik’        -        09:20 | Domenico Tedesco, Marco Asensio’nun son durumunu açıkladı!
Mosturoğlu: "Caner Erkin'e verilen ceza..."
28.10.2017 - 14:40

Fenerbahçe Kulübü Yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu, gündemdeki gelişmelere dair açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertli yönetici, Beşiktaşlı futbolcular Caner Erkin ile Ryan Babel’in cezalarına da değindi.

Mosturoğlu, ”Caner Erkin'e verilen 6 maçlık ceza fazla. Bana göre 4 maç verilmeliydi. Ancak itiraz etseler de sonuç değişmez.” diye konuştu.

Fenerbahçeli yönetici, Hollandalı futbolcu için ise, ”Ryan Babel'e verilen 2 maçlık ceza ise doğruydu. 1 maça indirilmesi bana göre hatalı bir karardı.” değerlendirmesini yaptı.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okuyan Şekip Mosturoğlu “Bu sabah yine bir üzüntüyle gözlerimizi açtık. Fenerbahçe Spor Kulübü bir makineyse bunu işleten en önemli parçalardan biriydi Vedat Olcay. Çok büyük Fenerbahçeli'ydi, kaybını hissediyoruz, eksikliğini hissedeceğiz. İnşallah onun açtığı yoldan hizmete devam ederiz. Benzer şekilde Hakan Dinçay da vefat etti. Onun da kaybı çok büyüktür. Kendisini Fenerbahçe'ye adamış çok büyük bir Fenerbahçeliydi. Her ikisinin de aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

MOSTUROĞLU: “CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Mosturoğlu, “Cumhuriyetin ilanının 94 yılını idrak etmenin hazzını yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve var olması adına canlarını veren şehitlerimizi anıyor ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyet bize onlardan bize miras kalmıştır. Bağımsızlığımızın ve birliğimizin simgesidir, onu korumak vazifemizdir. Karanlıklar içinde güneş gibi doğan Mustafa Kemal liderlik yapmışı ve onun önderliğinde millete bu topraklara üzerinde sonsuza kadar yaşayacak bu Cumhuriyeti kurmuştur. Bugün de o günlere benzer günler yaşıyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimi olmuştur. Bugün de o günlerde olduğu gibi mücadelemizi yapıyoruz. Yıkılmayan son kale Fenerbahçe her zaman Cumhuriyet'in yanında olacak ve Atatürk’ün gösterdiği çizgide Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacaktır” dedi.

MOSTUROĞLU: “EN BÜYÜK BEKLENTİMİZ BERAAT KARARLARININ ONANMASI”

Yargıtay’da bekleyen davada dosyanın eksikliklerin giderilerek yerel mahkemece yeniden Yargıtay Başkanlığı'na gönderildiğini belirten Mosturoğlu, “ En büyük beklentimiz beraat kararlarının onanmasıdır. Şike kumpasında bizleri yargılayan hakim Yunanistan’a kaçarken yakalanmıştır. Bu bizim için şaşırtıcı değildir. Bizim için şaşırtıcı olan bizim için kaçacak diyenlerin hiçbir şey olmamış gibi hala TV ve gazetelerde konuşuyor yazıyor olmalarıdır” diye konuştu.

MOSTUROĞLU: “BAŞKANIMIZ DA 4 DERSLİĞE BAĞIŞTA BULUNACAK”

1 Milyon Üye kapsamında yürütülen çalışmalarda Edirne’de inşaata başlandığını Sakarya, Antalya ve Kayseri’de çalışmaların sürdüğünü belirten Mosturoğlu, Fenerbahçe Üniversitesi çalışmalarına da kısaca değinerek, “Tıpkı stadımı yaptığımızı gibi üniversitemiz de tuğla tuğla yapılıp Fenerbahçe’ye armağan edilecektir. İlk bağışı yapan Sayın Vefa Küçük’e teşekkürler. Başkanımız da 4 dersliğe bağışta bulunacaktır” dedi.

MOSTUROĞLU: “AVANTAJLI FİKSTÜRLE AVANTAJLI DURUMA GEÇECEĞİZ”

Fenerbahçe Koleji hakkında bilgiler veren Mosturoğu, Profesyonel Futbol Takımının adaptasyon sürecini atlattığını belirterek takımın daha da iyi olacağını söyledi. Mosturoğlu, “Derbi maçlardaki yenilmezlik alışkanlığını sürdüren takımımız, bundan sonra bunu tüm maçlarda bunu gösterecektir. Takımımız avantajlı bir fikstürle avantajlı duruma geçecektir” dedi.

Mosturoğlu, basketbol, voleybol ve diğer şubelerdeki son durumu, kazanılan başarılar ve hedeflerle ilgili bilgiler vererek konuşmasını tamamladı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Sekip Mosturoglu
aciklama
Caner
Babel
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki
Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!
Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!
Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'
Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir
Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!
Gelecek maçımız
Galatasaray
Fenerbahçe
26.04.2026 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam