Son Eklenen Haberler!
11:30 | Akademi projesi durdu        -        11:27 | Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi        -        11:01 | Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı        -        02:34 | Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk        -        02:33 | Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz        -        02:32 | Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz        -        02:31 | Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü        -        02:26 | SK Brann 0-4 Fenerbahçe        -        09:29 | Fenerbahçe'de Alexander Sörloth zirvesi!        -        00:34 | Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yıldızına göz koydu! 'Ocak ayında ayrılacak'
Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisi öncesi 4 transfer
17.10.2017 - 04:02

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u sahasında 3-1 mağlup ederken, Ozan Tufan, Valbuena, Giuliano ve Nabil Dirar performanslarıyla dikkat çekti. Bu performanslar, Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi 4 yeni transfer yaptı dedirtti.

Ozan Tufan'dan Selçuk İnan'a nazire

Ozan Tufan, Malatyaspor karşısında Selçuk İnan’ın Konya karşısında yaptığı patlamaya nazire yaptı. Takımınının 2’nci golünü atan Ozan, 3'ü isabetli 4 şut denemesi ve %94,8 pas yüzdesiyle maçı tamamladı. Ozan’In ilk yarıda 25 pasının 25’inde isabet sağlayıp yüzde 100’le oynaması da dikkat çekti.

Valbuena'dan kendisine oynuyor diyenlere cevap

Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena, Malatya karşısında da yine yeteneklerini sahaya koydu. Kendisine oynuyor diyenleri haklı çıkardı mı bilinmez ama 5 çalım denemesinin hepsinde başarılı oldu. 1 asist yaptı, 3 kilit pas verdi, 7 orta yaptı ve yüzde 90,6 pas yüzdesiyle oynadı.

Alex'ten esintiler sunan Giuliano'ya uyarılar geldi

Alex’ten küçük küçük kesitler sunan Giuliano, Fenerbahçe’nin 2’nci golünü atmakla kalmadı. 3 orta yapıp 2 kilit pas verdi, yüzde 87 başarıyla pas yaptı ve 3 kez rakiplerini çalımla geçti. 72 kez topla buluştu. Girdiği ikili mücadelelerin de yüzde 57’sini kazandı. İki devrede de sağ kanatta oynayan Brezilyalıya Kocaman’ın maç sonu yaptığı uyarı ise, ''ikili mücadelelerde daha fazla dirençli olmlasın'' oldu.

Karşınızda yeni görevini hakkıyla yerine getiren Dirar

Tolga Ciğerci’nin Galatasaray’da yaptığı görevin bir benzerini Fenerbahçe’de Nabil Dirar üstlenmeye başladı. Sağ iç gibi oynamaya başlayan Faslı, ilk golün asistini yaptı. 4 kilit pas verip 7 orta yaptı, yüzde 88,2 başarıyla pas yapıp 11 ikili mücadele kazandı. Nabil Dirar, 6 kezle maçın en fazla başarılı çalım atan, 99 ile en fazla topla buluşan ve 4 kez ile en fazla şut pası atan ismi oldu. Böyelece sağ bek mıi, sağ açık mı tartışmaları arasında Dirar’dan Kocaman yeni bir oyuncu çıkarmayı başardı. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
transfer
galatasaray
Diğer Haberler
Akademi projesi durdu
Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi
Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı
Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk
Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz
Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz
Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü
SK Brann 0-4 Fenerbahçe
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Konyaspor
15.12.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam