Son Eklenen Haberler!
11:52 | Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi        -        11:50 | Ederson kendine kulüp arıyor!        -        11:49 | Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'        -        11:34 | Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"        -        12:06 | Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'        -        12:05 | Anderson Talisca çeteyi çökertti!        -        12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
Mahşerin 4 atlısı konuştu!
09.01.2014 - 13:06

Golcü futbolcularımız Dirk, Sow, Emenike ve Webo basın toplantısı düzenledi. İlk olarak sözü alan Hollandalı golcü Dirk Kuyt ...

Golcü futbolcularımız Dirk, Sow, Emenike ve Webo basın toplantısı düzenledi.   

İlk olarak sözü alan Hollandalı golcü Dirk Kuyt, "Mükemmel tesisleri olan bir otelde kamp yapıyoruz. Zemin, yemekler her şey güzel. Takım dün ve bugün çok sıkı çalıştı. İkinci yarıya hazır olmak için çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.
Takımın Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, Kuyt'ın yemek ve ortam fikrine katıldığını söylerken, "Bu sezonu iyi çalışmamızla birleştirerek güzel bir şekilde sonlandırma amacındayız. Elimizde bir avantaj var, bunun bilincindeyiz. Takımın her zaman hedefi olan şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" dedi.

Senegalli golcü Moussa Sow ise, "9 günlük tatili geride bıraktık. İlk yarıda yaptığımız iyi işi yapmak için her şeyi yapacağız. Kişisel olarak görüşüm ligin ikinci yarısı zor geçecek. İlk yarı iyi konsantre olduk. Bu konsantrasyonla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyerek ilk değerlendirmesini yaptı.

Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike, "Belki sezon başı benim için zorlu oldu ama daha sonra arkadaşlarıma alıştım. Birlikte oynadığım forvetlere alıştım ve uyum sürecini geri bıraktım. Başarılı bir şekilde çalışmalarıma devam ediyorum" diyerek form durumunu özetledi.

Sow, Fenerbahçe ile olan kontratı ile ilgili, "Birçok haber çıkıyor. Şu an işime konsantre oldum. 2.5 yıllık sözleşmem daha var. Yeni bir sözleşme düşüncem yok. Henüz bunu düşünmüyorum" dedi.

Sow, ligin ilk yarısında bu dört oyuncunun 31 gol atmasının sorulması üzerine, "Bu işin büyük bir sırrı yok. Dört oyuncuyuz ve üçümüz ancak sahada olabiliyor. Dönüşümlü şekilde oynuyoruz. O hafta iyi çalışıp, o üç oyuncudan biri olmalıyız diye rekabet içindeyiz. Takım başarısı için performansımızı artırmaya çalışıyoruz" dedi.

Hollandalı Kuyt ise forvetlerin ön plana çıkmasıyla ilgili olarak, "Forvetler birbirine çok yardımcı oluyor. Fakat halen geliştirebilecek bir şeyler var. Şu doğru değil, sadece forvetler hakkında konuşmak yanlış. Bu takımın ortaya koyduğu performans. Takımın performansı sayesinde pozisyona giriyoruz, asistler yapıyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz, ikinci yarıda da aynı şekilde gollerimize devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Sow, artık Fenerbahçe'de merkez yerine sol forvet olmasıyla iglili olarak, "Fenerbahçe'ye geldiğimde de merkez forvet oyuncusu oynuyordum. O zaman da hocamız sabit kalmamızı istemiyor ve hareketli olmamızı istiyordu. Webo'nun Fenerbahçe'ye gelişinden sonra sol tarafta forma şansı bulmaya başladım. Benim için hiçbir sorun teşkil etmiyor. Daha önce oynadığım Lille'de de bu pozisyonda oynuyordum. Dünya Kupası'nda olmayacak olmak üzüntü kaynağı ama televizyonun karşısına geçip orada olan arkadaşlarımı heyecanla takip edeceğim" yorumunu yaptı.

Kuyt 103 gollü şampiyonluğun hatırlatılması üzerine, "100'den fazla gol atmak zorlu bir hedef. Takımımız günden güne gelişiyor. Bu takım hiçbir zaman tatmin olmuyor. 1-0, 2-0 önde götürüyor olsak bile biz 3. ve 4. golü atmak hevesindeyiz. 100 gol barajını geçmeye çalışmak güzel bir hedef ama daha önemli bir hedef şampiyon olmak" dedi.
(SuperFB)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi
Ederson kendine kulüp arıyor!
Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'
Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'
Anderson Talisca çeteyi çökertti!
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam