Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Zorunlu Açıklama
04.01.2014 - 07:11

Geçtiğimiz günlerde, Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan’ın; Trabzon TV’de sarf ettiği sözlere ilişkin zorunlu açıklamamızdır ...

Geçtiğimiz günlerde, Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan’ın; Trabzon TV’de sarf ettiği sözlere ilişkin zorunlu açıklamamızdır:

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü şahıs, yerel bir televizyon kanalına;

“Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 trilyon ödemeliydi. 190 trilyon civarında nakit para lazımdı. Biz 4 ayda 80 trilyon ödedik. Aralarında Fenerbahçeli iş adamları da var. Hatta bir Fenerbahçeli "Bizi Aziz Yıldırım'dan kurtar da size her türlü desteğe hazırım." demiş başkana” şeklinde bir açıklama yapmıştır.


İlgili şahıs;

Kendi deyimiyle –geliri hiç olmayan kulüplerinin- borç durumuna ilişkin; yakın dostluk ilişkilerinden gelen paralar ile 4 ay içerisinde 80 Milyon Lira’lık ödeme yaptıklarını ve ‘Fenerbahçeli’ bir işadamından, başkanları vasıtasıyla Trabzonspor Kulübü’ne birtakım şartlar karşılığında sınırsız bir destek vaat edildiğini açıklamıştır.

İlgili açıklamalardaki, şahsi ilişkiler karşılığında elde edilen paraların; kimlerden, nasıl ve ne şekilde alındığı, kayıt dışı olup olmadığı, MASAK, Maliye Bakanlığı, SPK, Emniyet ve Savcılık makamlarının sorumluluğundadır.

Ancak Trabzonspor Kulübü’ne belli şartlar karşılığında bu ödemeyi yapan ve yine belli şartlar karşılığında daha da fazlasını vaad eden bu ‘Fenerbahçeli’ işadamının kim olduğu ise 25 milyonluk Fenerbahçe camiasını ilgilendirmekte ve bu ismin ivedilikle açıklanması gerekmektedir.

Aksi takdirde bu şahıs ve temsil ettiği zihniyet, tarafımızdan Fenerbahçe'de kaos yaratmak görevi üstlenen müfteri olarak ilan edilecek ve hakkında yasal yollara başvurulacaktır.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ (fenerbahce)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam