Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Valbuena benim şansım
16.07.2017 - 10:53

F.BAHÇE’NİN milli sol beki Hasan Ali Kaldırım bu sene takıma ofansif anlamda daha fazla katkı vermek istediğini söyledi.

Kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Ali yeni sezon öncesi şu değerlendirmeleri yaptı:

‘VALBUENA ŞANS’

“ASİST konusunda tabii ki bir hedefim var. Ofansif anlamda hedeflerim var. 2 sene önceki sezon istatistiklerimi yakalamak, hatta geçmek istiyorum. O sene iyi bir sene geçirdim. Caner ile sürekli değişim halindeydik. O seneki performansımın özgüvenle ilgili olduğunu düşünüyorum. Vitor Pereira güvendi bana. Ben de iyi bir çıkış yakalamıştım. Bu da istatistiklerime yansımıştı.

VALBUENA ile önlü arkalı oynayacağım için şanslı hissediyorum kendimi. Sonuçta kalitesi ortada. İlk hazırlık maçında belki biz milli takımdan dolayı geç katıldığımız ve 3-4 antrenmanla o maça çıktığımız için belki çok iyi uyum gösteremedik.

‘NANI İLE İYİYDİK’

Ama Sporting Lizbon maçında iyi anlaştığımızı düşünüyorum. Kendisinin de kalitesi ortada. Attığı ara pasları, kullandığı duran toplar ortada. Saha dışında da sahada da gayet iyi anlaşıyoruz. Hem o bana hem ben ona yardım ediyoruz. Bu ilerleyen süreçte daha iyi de olacaktır.

ÖNÜMDEKİ oyuncu geriye ne kadar çok yardım ederse o kadar avantaja dönüşüyor benim için. Nani ile çok iyi anlaşıyorduk. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Kötü anlaştığım birisi yoktu ama Luis Nani ile uyumumuz oldukça iyiydi. Savunmaya geliyordu, yardımcı oluyordu. Ben de ona yardımcı oluyordum.

‘BİRLİK OLAMADIK’

Öyle bir dönemdeyiz ki artık zaten yardım etmek zorunda herkes birbirine. Geçen yıl zaten o yüzden kaybettik. Takım anlamında beraber hareket edemedik sahada. Bu sene tam tersi olacağını düşünüyorum.”


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Hasan Ali Kaldirim
Aciklama
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam