Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
‘Şampiyonluk için yeterli değildik’
04.06.2017 - 03:39

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, ligde şampiyon olan Beşiktaş’ı tebrik ederken, “Bu sezon bizim en fazla elde edebileceğimiz yer üçüncü sıraydı. 60’dan fazla maç oynadık ama şampiyonluk için yeterli değildik” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan ve rakibini 3-1 yenen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Advocaat, maç sonu açıklamalarda bulundu.

İyi oyun çıkarttıklarını fakat şampiyonluk için yeterli olmadığını tekrarlayan Advocaat, şunları söyledi: “Bu sezon bizim en fazla elde edebileceğimiz yer üçüncü sıraydı. 60'dan fazla maç oynadık. Avrupa Ligi'nde mücadele ettik. Türkiye kupasında yarı final oynadık ama şampiyonluk için yeterli değildik.”

Advocaat, Beşiktaş’ı da tebrik ederken bir itirafta da bulundu: “Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Ama Beşiktaş'ı tebrik ederken Başakşehir'i ve teknik direktörünü de tebrik ediyorum. Türkiye benim için İstanbul anlamına geliyordu. Burada çalıştığım süre boyunca sadece İstanbul olmadığını görmüş oldum. Zorlu ligi olan bir ülkede çalıştım. Çok güzel stadyumları var. Ben ve ekibim burada çalışmaktan çok mutlu olduk. Türkiye ile aklımda hep pozitif anılar kalacak.”

Oyuncularının ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Advocaat, “Oyuncularımız yapabilecekleri her şeyi yaptılar. Farklı pozisyonlarda farklı tiplerde oyunculara ihtiyacımız vardı. İstediğimiz 3 oyuncu vardı. Bunları getirebilmek için yönetimimiz elinden geleni yaptı ama elimizdeki şartlara bakmamız lazım. Mümkün olmadı bunlar. Elimizdeki oyunculardan daha fazla performans elde etmeye çalıştık. Oyuncularımız da yönetimimiz de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Üçüncülükten memnun olduğumu da söylemeliyim” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Advocaat
Aciklama
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam