Son Eklenen Haberler!
12:13 | Rodrigo Becao'nun talipleri artıyor! Benfica ihtimali        -        12:13 | Olimpia Milano 72-87 Fenerbahçe Beko        -        00:03 | Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü'den iyi haber        -        00:01 | Fenerbahçe'den 'Mert Hakan imzalı forma' açıklaması        -        10:22 | Asensio kariyer rekoruna koşuyor!        -        10:20 | Sahada da, parada da kazanan Fenerbahçe! Milyarlık gelir geliyor        -        10:18 | Jhon Duran'a uyarı! Tepkisi gündem olmuştu        -        00:57 | Mert Hakan Yandaş cephesinden ilk açıklama! 'Dosya içeriklerinin sızdırılması kabul edilemez'        -        21:55 | Fenerbahçe'ye Archie Brown'dan kötü haber        -        10:52 | Anderson Talisca rekoru 1 golle kaçırdı! Fenerbahçe tarihine geçecekti
Fenerbahçe’de üç futbolcu için kötü rapor!
25.05.2017 - 12:45

Taison için Shakhtar’a, Yarmalenko için Dinamo Kiev’e teklif edilen Emmanuel Emenike, Van der Wiel ve Miroslav Stoch geçer not almadı. İki kulüp de öneriyi inceledi, ancak teknik heyetlerinden olumsuz rapor gelince bu isimler geri çevrildi.

Fenerbahçe transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sarı-lacivertliler birçok bölgeye takviye düşünüyor. Ancak UEFA ile yapılan finansal anlaşma sebebiyle yönetim dikkatli davranıyor.

Anlaşma gereği bonservis bedeli kazanmadan bonservisli oyuncu alamayacak olan Fenerbahçe kiralık ya da sözleşmesi biten isimlerle temas kurdu. Bunun yanısıra kadroda düşünülmeyen futbolcular da takasta kullanılmak isteniyor. Emenike, Wiel ve Stoch transfer görüşmelerinde kulüplere teklif edildi. Taison için Shakhtar'a, Yarmalenko için Dinamo Kiev'e teklif edilen bu üç isim de geçer not alamadı.

Ukrayna ekipleri öneriyi inceledi ancak teknik heyetlerinden olumsuz rapor gelince teklif geri çevrildi. Sarı-lacivertli yönetim bu üç futbolcudan en azından birini transfer dönemi içinde takasta kullanarak bonservis bedeli ödemeden bir oyuncu almayı planlıyor. Bu sezon forma şansı bulamayan üç ismin yeni sezonda takımda ilk 11'de oynaması pek mümkün gözükmüyor.

SERGEN YALÇIN’I HATIRLATTI

Fenerbahçeli futbolcuların araştırılıp olumsuz rapor verilmesinden sonra Sergen Yalçın’ın yıllar önce canlı yayında yaptığı itirafı akıllara getirdi. Yalçın, “Avrupa’ya gitmek kolay değil. Almanya ile oynadığımız milli maçtan sonra Bayern Münih’e transferim vardı. Adamlar bir araştırmışlar, almadılar!” cümleleriyle yıllardır unutulmayan anısını anlatmış ve izleyenleri kahkahaya boğulmuştu. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Futbolcu
Rapor
Transfer
Diğer Haberler
Rodrigo Becao'nun talipleri artıyor! Benfica ihtimali
Olimpia Milano 72-87 Fenerbahçe Beko
Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü'den iyi haber
Fenerbahçe'den 'Mert Hakan imzalı forma' açıklaması
Asensio kariyer rekoruna koşuyor!
Sahada da, parada da kazanan Fenerbahçe! Milyarlık gelir geliyor
Jhon Duran'a uyarı! Tepkisi gündem olmuştu
Mert Hakan Yandaş cephesinden ilk açıklama! 'Dosya içeriklerinin sızdırılması kabul edilemez'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam