Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Dolandırıcılık olayında bir gelişme daha!
16.05.2017 - 18:43

Fenerbahçe'nin futbolcusu Van der Wiel'i 4,5 milyon lira dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi olmasının ardından gözaltına alınan organizatör Ümit A. ile Sinan S.´nin polisteki işlemleri sürüyor. Polis, Van der Wiel´in gönderdiği paraların banka dekontlarına ulaştı.

Bu arada poliste ifade veren iki şüphelinin dolandırıcılık iddialarını kabul etmeyerek birlikte ticaret yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. Polisin iki şüphelinin dolandırmış olabileceği başka mağdurlar olabilme ihtimaline karşılık çalışma yaptığı öğrenildi. Hollanda´lı futbolcu Van der Wiel, birlikte iş yapmak vaadiyle kandırıldığını ve 4,5 milyon dolar parasının alındığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. Avukatı ve kız arkadaşı ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Van der Wiel, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde 2 saat boyunca kalarak şikayetiyle ilgili ifade vermişti. Şikayet üzerine harekete geçen polis dün akşam saatlerinde şüpheliler Ümit A. ile Sinan S.´yi gözaltına almışlardı.

İDDİALARI KABUL ETMEDİLER
Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan şüphelilerin dolandırıcılık iddialarını kabul etmedikleri öğrenildi. Birlikte iş yaptıklarını anlatan şüphelilerin, aralarında sözleşme olduğunu herhangi bir dolandırıcılık olayının meydana gelmediğini iddia ettikleri öğrenildi. Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada Van der Wiel´in gönderdiği paraların banka dekontlarına ulaştı. Tüm paranın banka aracılığı ile gönderildiği tespit edildi. Şüphelilerin başka kişileri de dolandırmış olma ihtimaline karşılık polis ekiplerinin araştırmasının sürdüğü belirtildi. Özellikle Türkiye´de futbol oynadıktan sonra ayrılan yabancı uyruklu futbolcu ve menajerleriyle irtibat kurulmaya çalışıldığı öğrenildi. Yetkililer gözaltında bulunan iki kişi için Cumhuriyet Savcılığı'ndan gelecek talimata göre hareket edeceklerini soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirttiler. (Haberturk)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Van der Wiel
sikayet
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam