Son Eklenen Haberler!
11:52 | Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi        -        11:50 | Ederson kendine kulüp arıyor!        -        11:49 | Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'        -        11:34 | Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"        -        12:06 | Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'        -        12:05 | Anderson Talisca çeteyi çökertti!        -        12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
DOĞUM GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!
07.12.2013 - 15:50

Öncelikle sitemize hoşgeldiniz, Tam 1 sene önce bu sayfayı kurmaya karar verdim. Bugünün şerefine size bu yazıyı sunmak ve sayfamız hakkında ...

Öncelikle sitemize hoşgeldiniz,

Tam 1 sene önce bu sayfayı kurmaya karar verdim. Bugünün şerefine size bu yazıyı sunmak ve sayfamız hakkında bilgilendirmelerde bulunmak istiyorum. 

Bunu yapmamım sebebi, FenerKolik sayfasının bugün sosyal medyada Fenerbahçe sayfalarının lokomotifi olmasıdır. FenerKolik kimdir, nedir? Sayfanın arkasında kimler var? Niye bu kadar hızlı büyüyor? 

Her gün binlerce soru gelmekte. Umarım bu yazıyla bazı soruların cevabını vermiş olurum.

Öncelikle sayfanın açılmasına nasıl karar verdiğimi belirtmek istiyorum.

Bundan tam 5 yıl önce  (YIL: 2009) sosyal medyada Fenerbahçe'mize destek amacıyla bir taraftar sayfası açmaya karar verdim. 2 sene içinde sayfamız belirli bi kitleye ulaşmış ve o esnada bir çok ortağım olmuştu.

2011 yılında herkesin bildiği gibi 3 Temmuz süreci (Sözde şike operasyonu) başladı. 

O günden sonra sosyal medyanın gücünü çok iyi kullanmam lazımdı. Her attığımız adımın önemi vardı. Fenerbahçe taraftarının gücünü ve birlikteliğini göstererek oynanan oyuna biat etmediğimizi tüm dünyaya göstermek istedim.

2011 yılında elimde Facebook üzerinde 15 büyük Fenerbahçe sayfası bulunuyordu. Bir paylaşım ile 100 binlerce Fenerbahçe taraftarına ulaşıyorduk. Bu gücü değerlendirmemiz için 3 Temmuz'dan sonra bir site kurmaya karar verdik. Ancak önümüze büyük taşlar koyuldu. Kurduğumuz site 2 ay sonra gelen büyük saldırılar nedeniyle kapatıldı. Ezeli rakip taraftarları ve gücümüzü fark eden lobiler önümüzü kesti, tecrübemiz fazla yoktu. Ben ve ekibim ondan sonra sadece sosyal medyadan destek vermeye karar verdik.

Ama kendime o gün söz vermiştim. Gün gelecek, tecrübe kazanıp, bir site kurup düşmanların karşısında duvar olacağım! Buna ant içmiştim. 

Evet, sosyal medyadaki gücümüz her geçen gün artıyordu. Elimde güçlü hesaplar vardı. Kulübümüze bu zorlu süreçte sırt çevirmedik, tüm protestolarla, yürüyüşlerle vs. destek çıktık. Bugün bize Aziz Yıldırım düşmanı diyenlerin bu yazdıklarımı çok iyi okumalarını istiyorum. Fenerbahçe'mizin yaşadığı en zor süreçte tüm sosyal medyanın kulübün arkasında durmasını sağladık.

Yıl oldu 2012, ve o süreç hala devam ediyordu. Bayağı tecrübe kazandık ve elimiz daha da güçlendi. Edindiğim tecrübeye dayanarak bir kez daha site işine girmeye karar verdim. Saldırılara engel olacak tecrübeyi kazanmıştım.

Bundan tam bir yıl önce FenerKolik'i (07.12.2012) kurdum.

Diğer sayfaların gücünden faydalanarak FenerKolik sayfası her geçen gün daha da büyüdü. Tüm sayfalarımda görev yapan arkadaşlarımdan en iyilerini yanıma aldım. Ekibim tecrübeli ve bilgiliydi.

Evet sizinde görebildiği gibi sayfamız 1 yıl içinde 500 bin üyeye ulaştı. Sosyal Medyanın en hızlı büyüyen Fenerbahçe taraftar sayfası olduk. Taraftarın sesi olduk. Fenerbahçe'ye uzanan ellere kalkan olduk!

FenerKolik‘in bugün Facebook, Twitter ve websitemiz ile anlık milyonlara ulaşma gücü vardır. 

Bu 1 sene içinde tehditler de aldık, teklifler de. Ancak bunu belirtmek isterim ki, başımız dik anlımız ak bir şekilde Fenerbahçe’mizi sosyal medyada desteklemeye devam ediyoruz bundan sonrada desteğimizi daha çok arttırarak devam edeceğiz . Her haberden sonra onun bunun adamı olarak lanse edilmekten bıktık. Kalemimizi satacak kadar şerefsiz değiliz. Gün geldi yönetimi eleştirdik, gün geldi övdük. Bugünden sonra buna devam edeceğiz.

Her nerde olursa olsun Fenerbahçe düşmanları karşılarında ilk bizi bulacak!

Doğum günün kutlu olsun FenerKolik..

Serkan Acar / FenerKolik-Yönetim


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi
Ederson kendine kulüp arıyor!
Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'
Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'
Anderson Talisca çeteyi çökertti!
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam