Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Van Der Wiel 4.5 milyon dolar dolandırıldı!
15.05.2017 - 15:50

Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel, 4.5 milyon Dolar dolandırıldığını söyleyerek suç duyurusunda bulundu.

"Dolandırılan futbolcunun ismi Wan Der Wiel.. Aralık ayında tanışmış olduğu iddiasına göre bir arkadaşıyla Türkiye'de ilk kez ticaret yapmaya karar veriyor. Hem emlak ticareti yapmak hem de organizasyonlar düzenlemekti. Türk polisi, bu işin arkasında. Van der Wiel, bu dolandırılma olayı nedeniyle futbola konsantre olamadı. Yine iddiasına göre şöyle güvenini kazanmak için İstanbul'da yardım amaçlı okullara götürüldüğünü, çocuklarla kaynaştığını bu esnada dolandırdığını iddia eden kişinin de çok yardımsevermiş gibi göründüğünü ileri sürüyor. Yardım organizasyonlarını da o kişi yapıyor. Dünyaca ünlü boksör Floyd ve Justin Bieber'i Türkiye'ye getireceğini, organizasyon yapacaklarını ve kazancı da yüzde 50 yüzde 50 paylaşacaklarını ifade ediyor. Aralık'tan marta kadar Van Der Wiel'den 4.5 milyon dolar para istiyor. Sonrasında da Hollandalı futbolcu bu organizasyonlar ne zaman olacak ben ne zaman hem paramı hem karımı alacağım dediğinde de bir 600 bin dolar daha vermen gerekiyor. 600 bin dolar vermezsen beni arama. Burası Türkiye, dediğini iddia ediyor. Bu tehditten sonra Van Der Wiel, avukatıyla birlikte soluğu savcılıkta aldılar."

VAN DER WİEL: 'MAALESEF KÖTÜ BİR İNSANLA TANIŞTIM...'


Van der Wiel'in konuyla ilgili açıklamaları ise şöyle;

"Ben iyi niyetle Türkiye'ye geldim. İnsanları çok seviyorum. Birkaç ay sonra Ümit Akbulut'la tanıştım. Bana iş yapmayı teklif etti. Güvendim o insana. Birlikte okula gittik, çocuklarla buluştuk. Bana güvence verdi. Daha sonra organizasyon yapacağız diye benden para istedi. 4 ay içinde sürekli para istedi. En son 4.5 milyon dolara kadar para verdim. Sonra ona dedim ki ne oldu bizim organizasyonlar. Bu soruyu sorduğumda 600 bin dolar para daha istedi. "600 bin doları vermezsen bu verdiğin paraları unut. Burası Türkiye, hiçbir şey yapamazsın" dedi, beni tehdit etti. Bu benim futbol kariyerime de yansıdı. Bir insan böyle dolandırılınca futbol kariyeri dahil bütün hayatı etkilenir. Ben buraya hem futbol oynamak hem yatırım yapmak için geldim. Maalesef kötü bir insanla tanıştım. Boksör Floyd ve Justin Bieber'i kullanarak beni kandırdı. Türk adaletine güveniyorum. Bu tarz dolandırıcıları sadece Türk adaleti durdurabilir."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam