Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Küfür etti yumruğu yedi
06.05.2017 - 02:40

Wiel, Advocaat’a “Gitmek istiyorum ama paramı da bırakmam” dedi. Yönetim ihtarname çekti. Wiel bunun üzerine Advocaat ve Hasan Çetinkaya’ya bağırdı. Araya giren Volkan’a “F..k you” deyince yumruğu yedi. Hastaneden 10 gün rapor aldı.

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de yaşanan Van der Wiel krizi bir süredir basında yazılıp çiziliyor... Herkes yaşananlarla ilgili farklı senaryolar ortaya atarken, TAKVİM Gazetesi flaş bir iddia ortaya attı.

İşte yaşananlar: Van der Wiel, derbiye birkaç gün kala Advocaat ve idari menajer Hasan Çetinkaya'ya, "Motivasyonumu kaybettim. Gitmek istiyorum ama paramı da bırakmam. Ama pazarlık yapabiliriz" dedi. Advocaat ise bu karşılık "Böyle bir şeyi kabul etmem. Çıkıp oynayacaksın" yanıtını verdi. Ardından Hasan Çetinkaya olayı yönetime taşıdı. Başkan Aziz Yıldırım da yıllık 4.5 milyon Euro kazanan ve banka teminatıyla her ayın 1'inde hesabına 450 bin Euro yatan Wiel'e ihtarname çekti. İhtarnamede, "Sen profesyonel futbolcusun. Paranı zamanında alıyorsun. Böyle bir şeyi kabul edemeyiz" ifadesi kullanıldı. Yönetimden aldığı yanıta sinirlenen Wiel derbiden 1 gün önce Advocaat ve Çetinkaya ile tartıştı. Advocaat'a argo kelimeler kullanan Hollandalı yıldız, Çetinkaya'ya da"Her şey senin yüzünden oldu. Beni yönetime şikayet ettin" diye bağırdı. Ardından araya kaptan Volkan Demirel girdi ve Wiel'e "Yeter sus!" dedi. Wiel buna karşılık "F..k you" deyip küfür edince Volkan'dan yumduğu yedi. Olay sonrası hastaneye giden Hollandalı yıldız 10 gün rapor aldı. Bu yüzden idmanlara çıkmayan Wiel'in bileti kesin olarak kesildi.

HERKES CEPHE ALDI
Alınan bilgilere göre Van der Wiel'in sezon başından bu yana sergilediği tavırlar takım içinde herkesi rahatsız ediyor. Tüm futbolcuların Hollandalı yıldıza cephe aldığı, bu isimlerin arasında vatandaşları Van Persie ve Lens'in bile bulunduğu öğrenildi. Adeta istenmeyen adam durumuna gelen Van der Wiel'in 2 yıl daha sözleşmesinin olması yönetimi sıkıntıya sokuyor. Yıldız futbolcuyla yolların nasıl ayrılacağı merak konusu.

SAKAT DEĞİL AMA DERBİDE OYNAMAYACAK
10 gün rapor alan Van der Wiel, Şener sakat olmasına rağmen Beşiktaş karşısında forma giymeyecek. (Takvim)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Van der Wiel
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam