Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Bruma'nın menajeri Fenerbahçelilerle görüştürüldü
04.05.2017 - 11:26

Geçen hafta Bruma'nın menajeri Catio Balde'nin bir Türk menajerle AFCON sırasında görüştüğü iddia edilmişti.

O menajerin Portekizli oyuncuya gelecek sezon sonunda bedelsiz olarak çubukluyu giymeyi kabul ettiği dedikodusu gündeme gelmişti. 4 milyon euro maaş artı 4 milyon Euro da imza parası konuşulmuştu.

Bu dedikodunun ortaya çıkma nedenini ise Galatasaray yönetiminin ''yetkisiz'' diye suçladığı Bruma'nın Türkiye haklarına sahip olan menajer. Bu menajer İstanbul'a Bruma'nın sözleşmesini uzatmak için gelen Catio Balde'yi konuk etti. Bu da yetmezmiş gibi Fenerbahçe'den iki yetkili ile görüştürdü.

Fenerbahçeli yetkililer Ocak ayında yapılan teklifi resmiyete dökmelerinin FIFA kuralları gereği imkansız olduğunu söyledi.

Ama Başkan Aziz Yıldırım'ın Bruma'yı çok beğendiğini ve ''sözleşme yenilemezseniz Ocak ayında Başkan'ın oyuncunuz için sizi fazlasıyla tatmin edecek bir rakam teklif edeceğini söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.

Balde dört gün İstanbul'da kaldı

Bruma'nın menajeri Catio Balde'nin Türkiye haklarına sahip menajer tarafından Fenerbahçe'den yetkili bir isimle görüştürülmesi ise Galatasaraylı yöneticileri gerdi. Balde, Pazartesi günü Galatasaraylı yöneticilerle görüşmüş ikinci bir görüşme yapmadan Perşembe gününe kadar İstanbul'da kalmıştı. Sarı-kırmızılıların tam da Balde'nin, Bruma'yı, "Türkiye'deki kadar bir rakamı başka bir yerde bulamayacakları" konusunda ikna ettiğini paylaştıkları dönemde bu iddialar ortaya döküldü. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Bruma
Galatasaray
Teklif
Transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam