Son Eklenen Haberler!
10:03 | Fenerbahçe’den Romelu Lukaku çıkarması! İlk temas kuruldu        -        09:56 | Fenerbahçe'de ayrılık kararı: İsmail Yüksek        -        10:51 | Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da! 'Aday ol' baskısı        -        10:49 | 3 yıldızdan 60 milyon euro        -        10:48 | Transferde büyük müjde! Ederson'un serbest kalma bedelini ödemeye hazırlar        -        10:47 | Barış Göktürk'ten olay sözler: 'Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı'        -        11:57 | Fenerbahçe'de taraftarın tepki gösterdiği Edson Alvarez'den paylaşım!        -        11:53 | Ertan Torunoğulları'ndan Tedesco açıklaması: 'Hiçbir ayrılık nedensiz, tek taraflı değildir!        -        11:50 | Zeki Murat Göle'den eleştirilere yanıt: 'Fenerbahçe'nin şampiyon olamama sebebi ben miyim?'        -        11:50 | Fred: "Hiçbir zaman havlu atmayacağız"
Başbakandan Aziz Yıldırıma Red!
26.11.2013 - 11:06

Başbakan Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a tepki göstermişti...

Başbakan Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a tepki göstermişti.


Erdoğan, Yıldırım’ın Fenerbahçe Kongresi’nde yeniden dile getirdiği ‘Fenerbank’ projesinin gerçekçi olmadığını dile getirerek, “Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz milyon dolar borcun var, banka kuracaksın. Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş gibi söz veriyor. ‘Şuraya şunu yapacağım, AVM yapacağım’ demek doğru değil.” şeklinde konuşmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Yıldırım tarafından Erdoğan’a tek bir karşı cümle çıkmamış ve yorum yapmaktan kaçınmıştı. Bilindiği gibi özellikle kongreyi bir siyaset arenasına çeviren Yıldırım ve ekibine spor camiasından büyük bir tepki gelmişti. Seçimleri adeta CHP-AKP havasına sokturan Yıldırım bu tavrı ile AKP kanadından da çok sert eleştiriler almıştı.


Bu yaşanan gerginliği bitirmek için geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan’dan görüşme için randevu isteyen Yıldırım ve kurmayları şu ana kadar bir netice alamadı. Araya birçok önemli ismi sokarak randevu isteyen Aziz Yıldırım bu isteğine yanıt alamadı. Başbakan Erdoğan’ın sivri ve olmayacak işlere söz vermesi nedeniyle Yıldırım’a çok kızgın olduğu öğrenildi. Bunun yanı sıra seçimleri AKP-CHP vitrinine çeviren Yıldırım’a çok kızdığı “Mustafa Kemalim Askerleriyiz” sloganlarına ise bir anlam veremediği bilgisine ulaşıldı.


Başbakan’ın yakın çevresine “ Asla kendilerine görüşme için randevu vermeyeceği ve Fenerbahçe camiasını siyasetin içine sokan Aziz Yıldırım ve ekibine çok soğuk baktığını söyledi. Yani kısaca Yıldırım’ın başbakan ile görüşme planı gerçekleşmeyecek. Başbakan’dan kesin olarak kendilerine red kararı çıktı.

(Adamspor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe’den Romelu Lukaku çıkarması! İlk temas kuruldu
Fenerbahçe'de ayrılık kararı: İsmail Yüksek
Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da! 'Aday ol' baskısı
3 yıldızdan 60 milyon euro
Transferde büyük müjde! Ederson'un serbest kalma bedelini ödemeye hazırlar
Barış Göktürk'ten olay sözler: 'Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı'
Fenerbahçe'de taraftarın tepki gösterdiği Edson Alvarez'den paylaşım!
Ertan Torunoğulları'ndan Tedesco açıklaması: 'Hiçbir ayrılık nedensiz, tek taraflı değildir!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam