Son Eklenen Haberler!
08:57 | Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk: Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum        -        08:56 | Domenico Tedesco'dan ikinci açıklama: Fenerbahçe'ye dua edeceğim!        -        08:55 | Anderson Talisca'dan penaltı açıklaması! "Sorumluluk bana ait"        -        08:55 | MAÇ SONUCU: Fenerbahçe Beko: 89 - Zalgiris: 78        -        13:08 | Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu!        -        10:11 | Fenerbahçe'de olağanüstü genel kurul kararı! Mehmet Ali Aydınlar'a eski başkanlardan destek        -        10:09 | İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!        -        10:08 | Fenerbahçe'den Ederson kararı        -        22:36 | Fenerbahçe'de olağanüstü toplantı sona erdi: Tedesco ile yollar resmen ayrıldı!        -        11:13 | Sadettin Saran yönetiminden derbi sonrası flaş karar çıktı! Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynuyor
Diriliş anı!
12.03.2017 - 06:15

Alanya deplasmanında önce kabus dolu anlar yaşayan ardından ise 2-0’dan 3-2’lik bir galibiyet almayı başaran Fenerbahçe’de Topal ve Lens’in soyunma odasındaki, “Bu iş böyle gitmez. Biz bu takımı yeneriz” sözleri, müthiş geri dönüşü sağladı.

Süper Lig’de Alanyaspor deplasmanında 2-0 geriden gelip, maçı 3-2 kazanan Fenerbahçe’de keyifler iyice yerine geldi. Takımın skor üstünlüğünü rakibe kaptırması ancak sonrasında hemen toparlanıp önce dengeyi sağlayıp, sonra da karşılaşmadan 3 puanla ayrılması herkesi memnun etti. Ancak bu geri dönüşün arkasında iki ismin katkısı çok büyüktü. Alanya bir anda iki gol bulmasının ardından saha içinde Mehmet Topal ve Jeremain Lens, duruma isyan edip, hareke geçti. Takım toparlanıp, soyunma odasına 2-2’lik beraberlikle girmeyi başardı. İkinci yarı öncesinde hem Topal hem de Lens’in, takım arkadaşlarıyla kısa bir toplantı yaptığı ve onları daha fazla mücadele etmeleri için harekete geçirdikleri bildirildi.

‘3 puanla dönelim’

İkilinin takımı ateşlerken, “Bu iş böyle gitmez. Bir an önce kendimizi toparlamamız gerekiyor. Biz bu takımı yeneriz. Onur mücadelesi yapmamız gerekiyor. Daha iyi oynamamız gerek. Sahada daha çok koşmalı ve birlikte hareket etmeliyiz. Güzel bir seri yakaladık, bunu devam ettirmemiz şart. Şimdi çıkalım ve elimizden gelenin en iyisini yapıp, 3 puanla İstanbul’a dönelim” sözlerini kullandıkları öğrenildi. Ardından ise sahada daha çok koşan ve organize olan bir Fenerbahçe vardı. İkilinin motivasyonu sayesinde de 3-2’lik galibiyet geldi. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk: Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum
Domenico Tedesco'dan ikinci açıklama: Fenerbahçe'ye dua edeceğim!
Anderson Talisca'dan penaltı açıklaması! "Sorumluluk bana ait"
MAÇ SONUCU: Fenerbahçe Beko: 89 - Zalgiris: 78
Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu!
Fenerbahçe'de olağanüstü genel kurul kararı! Mehmet Ali Aydınlar'a eski başkanlardan destek
İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!
Fenerbahçe'den Ederson kararı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam