
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens babasını kaybetti. Yıldız oyuncu vefat haberini aldıktan sonra cenaze için ülkesine gitti.
Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Jeremain Lens'e ülkesinden acı haber geldi. Babası Ricardo Lens'in vefatını öğrenen Jeremain Lens, Hollanda'ya gitti. Başarılı oyuncu Fenerbahçe'nin pazar akşamı Ülker Stadı'nda Osmanlıspor'u ağırlayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.
Fenerbahçe de resmi internet sitesinden Lens'e başsağlığı diledi. Açıklamada şöyle denildi:
Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Jeremain Lens’in babası Ricardo Wilfred Lens’in vefat ettiği haberini, derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Jeremain Lens'in acısını en içten duygularımızla paylaşarak taziye dileklerimizi iletiyor, başta Lens ve ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Jeremain Lens, Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat ve Yönetim Kurulumuzdan izin alarak, babasının cenaze törenine katılmak üzere bugün ülkesi Hollanda’ya gitmiştir.
***
14 yıl sonra ilk olabilir
Süper Lig’de 6 yıl sonra ilk kez 4 maç üst üste kazanamayan Fenerbahçe, Osmanlıspor karşısında da puan kaybederse 14 sene aranın ardından bir ilki daha yaşayacak. Son olarak 2002-2003 sezonunda 5 maçlık periyotta galibiyet yüzü göremeyen sarı-lacivertliler, başkent ekibi karşısında alınacak başarısız bir sonuçta kötü istatistiğini 14 yıl sonra tekrar etmiş olacak. Sarı-lacivertliler 2002-2003 sezonunda 22 ila 30. haftalarda galibiyet alamamıştı.
