Son Eklenen Haberler!
11:50 | Ve Aziz Yıldırım'dan başkan adaylığıyla ilgili ilk açıklama geldi        -        11:45 | Hakan Safi'den Mehmet Ali Aydınlar'a mesaj!        -        11:43 | Fenerbahçe'den yayın hakları iddiası hakkında açıklama        -        08:57 | Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk: Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum        -        08:56 | Domenico Tedesco'dan ikinci açıklama: Fenerbahçe'ye dua edeceğim!        -        08:55 | Anderson Talisca'dan penaltı açıklaması! "Sorumluluk bana ait"        -        08:55 | MAÇ SONUCU: Fenerbahçe Beko: 89 - Zalgiris: 78        -        13:08 | Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu!        -        10:11 | Fenerbahçe'de olağanüstü genel kurul kararı! Mehmet Ali Aydınlar'a eski başkanlardan destek        -        10:09 | İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!
Volkan Demirel: ''Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum!''
05.02.2017 - 23:15

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, 1-0 kazandıkları Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Ortamın neden gerildiğini anlamadığını ve kendisinin hiçbir şey yapmadığını belirten Volkan, "Zamanı gelince ben de konuşacağım" dedi.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da 1-0 mağlup ederken, 90 dakika içinde birçok kez iki takım oyuncuları ve teknik heyetleri karşı karşıya geldi.

Sarı Lacivertliler'de kaptan Volkan Demirel de maçı değerlendirirken, olayların neden bu raddeye geldiğini anlamadığını söyledi.

Volkan Demirel'in sözleri şu şekilde:

Debilerde atmosfer fazla yükseliyor. Neden bunlar oluyor, neden buralara geliyoruz, bilmiyorum. Beşiktaş iyi oynadı. İçeride gol attıklarını biliyorduk. İlk yarım saat istediğimiz gibi geçti. Ama benim anlamadığım, neden bana bu tepki geliyor? Son dakikalarda skor avantajjıyla ben elimden geleni yapıyorum. Bu da kimseyi ilgilendirmez. Soyunma odası da karışıyor. Neden? Gereken şeyleri tabii ki zamanı gelince söyleyeceğim. Beşiktaş iyi takım, onlara saygı duyuyoruz. Güzel statları var, iyi bir atmosferleri var ancak neden bu şekilde geriliyorlar anlamıyorum.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Volkan Demirel
Açıklama
Maç Sonu
Beşiktaş
Diğer Haberler
Ve Aziz Yıldırım'dan başkan adaylığıyla ilgili ilk açıklama geldi
Hakan Safi'den Mehmet Ali Aydınlar'a mesaj!
Fenerbahçe'den yayın hakları iddiası hakkında açıklama
Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk: Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum
Domenico Tedesco'dan ikinci açıklama: Fenerbahçe'ye dua edeceğim!
Anderson Talisca'dan penaltı açıklaması! "Sorumluluk bana ait"
MAÇ SONUCU: Fenerbahçe Beko: 89 - Zalgiris: 78
Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam