Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Aziz Yıldırım'dan Mehmet Ekici sözleri!
28.01.2017 - 12:24

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici transferi hakkında, 'Mehmet Ekici denen çocuğa şu anda saldırı var. Hem basında hem de başkanı tarafından.' dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici için flaş açıklamalar yaptı.

İşte Aziz Yıldırım'ın Mehmet Ekici hakkında sözleri...

"Biz Mehmet Ekici'yi transfer etmek aklımızdan geçmiyordu, Trabzon ile durum ortada. Mehmet Ekici, kendi başkanının ifadesiyle bize ulaştı. Dediler ki; Bizden her sene Galatasaray iyi oyuncuları alıyor, bu durumdam müzdaribiz dediler. Biz de hocaya sorduk, isterim dedim. Trabzonspor bizden Fernandao ve Aatıf'ı istediler.

Fernandao'yu veremeyeceğimizi, Aatıf için ise hocanın durumuna bakacağını ilettik. Antrenör isteyince biz de Mehmet Ekici ile görüştük. Mehmet Ekici denen çocuğa şu anda saldırı var. Hem basında hem de başkanı tarafından. Trabzonspor izin verdi, Mehmet Ekici geldi bizimle ve Advocaat ile görüştü. 500 bin euro ve Aatıf şeklinde Mehmet Ekici transferini yapacaktık. Aatıf gitmek istemedi ve biz de 1 milyon 750 bin euro verelim ve bu transferi bitirelim dedik. Beşiktaş, bu arada Mehmet Ekici transferi için devreye girdi ve Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye gelmemesi için elinden geleni yaptı. Geçmişte Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gelmek isteyen futbolcular oldu, biz etik olmaz diye almadık. Trabzonspor, Mehmet Ekici konusunda Mayıs ayına kadar kadrosuna tutabilir. 31 Ocak'ta transfer kapanıyor. Mehmet Ekici'ye hiçbir vaadimiz olmadı. Mehmet Ekici Fenerbahçe camiasının büyüklüğünü bildiğini ve Fenerbahçe'ye gelmek istediğini söyledi.

Alacaklarından dolayı oyuncu TFF'ye müracat ediyor ancak Trabzonspor, Mehmet Ekici'ye 550 bin TL ceza kesiyor. Oyuncuya da ayrıca siyasi baskılar olabileceği iletiliyor. 31 Ocak'tan sonra Trabzonspor'un herhangi bir yaptırım gücü olamaz. Yok FIFA'ya gideriz falan bunları geçsinler. Aramız açılırmış vs bunları bıraksınlar, açılmış zaten."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aziz Yildirim
Mehmet Ekici
Aciklama
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam