Son Eklenen Haberler!
22:42 | Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sesleri: Camiadan 'başkan ol' baskısı!        -        22:41 | Hakan Safi, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı!        -        22:40 | Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe başkan adayı olmayacağını açıkladı        -        10:03 | Fenerbahçe’den Romelu Lukaku çıkarması! İlk temas kuruldu        -        09:56 | Fenerbahçe'de ayrılık kararı: İsmail Yüksek        -        10:51 | Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da! 'Aday ol' baskısı        -        10:49 | 3 yıldızdan 60 milyon euro        -        10:48 | Transferde büyük müjde! Ederson'un serbest kalma bedelini ödemeye hazırlar        -        10:47 | Barış Göktürk'ten olay sözler: 'Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı'        -        11:57 | Fenerbahçe'de taraftarın tepki gösterdiği Edson Alvarez'den paylaşım!
İsmail Köybaşı: “Çok güzel bir kamp dönemi geçirdik“
12.01.2017 - 00:37

Profesyonel Futbol Takımımızın başarılı oyuncularından İsmail Köybaşı, Partizani Tiran maçının ardından Fenerbahçe TV’ye yaptığı açıklamada, çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

İlk olarak Denizlispor maçında sakatlanan Volkan Şen’in durumuyla ilgili konuşan İsmail, “Güçlü karakter, en kısa sürede bunu atlatacaktır ve takıma fayda sağlayacaktır. Morali gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Çok büyütülecek bir durum değil, her futbolcunun yaşayabileceği bir durum. Üstesinden gelecektir bunun” dedi.

Antalya kampını değerlendiren İsmail Köybaşı, “Çok güzel bir kamp dönemi oldu. Maçların dışında yapmış olduğumuz antrenmanların temposu bize çok büyük fayda sağlayacak ligin 2. yarısında” ifadelerini kullandı.

Partizani Tiran karşısında kaydettiği golü annesine adadığını belirten İsmail, “Aslında çok fazla röportaj yapmayı seven bir karakter değilim. Bugün gelmek istememin özel sebebi annemin doğum gününde golü atmış olmam. Bu golü kendisine armağan ediyorum her ne kadar hazırlık maçı da olsa. Onu çok seviyorum, doğum gününü kutluyorum, ellerinden öpüyorum. Verdiği sevgi ve saygı için kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Son olarak ligin ikinci yarısına hazır olduklarını belirten İsmail, şu ifadelerle sözlerini noktaladı: “Takımda güzel bir hava var. Özellikle bir inanmışlık var. İnanmak başarmanın yarısıysa biz yarısına gelmişiz.”


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Ismail Köybasi
Aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sesleri: Camiadan 'başkan ol' baskısı!
Hakan Safi, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı!
Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe başkan adayı olmayacağını açıkladı
Fenerbahçe’den Romelu Lukaku çıkarması! İlk temas kuruldu
Fenerbahçe'de ayrılık kararı: İsmail Yüksek
Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da! 'Aday ol' baskısı
3 yıldızdan 60 milyon euro
Transferde büyük müjde! Ederson'un serbest kalma bedelini ödemeye hazırlar
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam