Son Eklenen Haberler!
09:41 | Gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi        -        09:39 | Fenerbahçe'ye Milan Skriniar'dan kötü haber!        -        09:38 | Kanarya’dan Final Four’a dev adım        -        09:36 | PFDK'dan Ederson'a 3 maç ceza! Derbide kırmızı görmüştü        -        09:35 | PFDK'dan Mert Hakan Yandaş'a 12 ay hak mahrumiyeti cezası        -        11:50 | Ve Aziz Yıldırım'dan başkan adaylığıyla ilgili ilk açıklama geldi        -        11:45 | Hakan Safi'den Mehmet Ali Aydınlar'a mesaj!        -        11:43 | Fenerbahçe'den yayın hakları iddiası hakkında açıklama        -        08:57 | Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk: Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum        -        08:56 | Domenico Tedesco'dan ikinci açıklama: Fenerbahçe'ye dua edeceğim!
Aziz Yıldırım Rest Çekti, TFF geri adım attı!
04.01.2017 - 18:02

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım’ın “Pazartesi günü maç oynamak istemiyoruz.” açıklamasının ardından ilk 5 haftada sarı-lacivertlilere pazartesi maçı vermedi.

Spor Toto Süper Lig’in 17, 18, 19, 20 ve 21. Hafta müsabaka programı açıklandı. Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarı 13, 14, 15 ve 16 Ocak’ta oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve 27 – 28 Mayıs’ta oynanacak olan 34. Hafta müsabakaları ile sona erecek.

Avrupa Ligi’nde mücadele eden 3 takımımız olması nedeniyle; Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maç programları da dikkate alınarak ikinci yarı programının tamamı açıklanmadı. Avrupa Ligi’nde mücadele eden takımlarımızın ilerleme durumları ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oluşacak eşleşmeler de dikkate alınarak, ilerleyen dönemlerde geriye kalan Spor Toto Süper Lig programı ilan edilecek.

AZİZ YILDIRIM REST ÇEKMİŞTİ!

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının tamamlanmasının ardından TFF’ye gönderdiği mektupta lig maçlarının birçoğunu (5) Pazartesi günleri oynamaları ile alakalı TFF’ye itirazda ve sitemde bulunmuştu. Bu rest sonrası TFF’den açıklanan yeni fikstür programında Fenerbahçe’nin; 17, 18, 19, ve 21. Hafta müsabakalarını pazar günü, 20. hafta mücadelesini ise cumartesi günü oynayacağı görülüyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aziz Yildirim
rest
tff
Diğer Haberler
Gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi
Fenerbahçe'ye Milan Skriniar'dan kötü haber!
Kanarya’dan Final Four’a dev adım
PFDK'dan Ederson'a 3 maç ceza! Derbide kırmızı görmüştü
PFDK'dan Mert Hakan Yandaş'a 12 ay hak mahrumiyeti cezası
Ve Aziz Yıldırım'dan başkan adaylığıyla ilgili ilk açıklama geldi
Hakan Safi'den Mehmet Ali Aydınlar'a mesaj!
Fenerbahçe'den yayın hakları iddiası hakkında açıklama
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Rams Başakşekir FK
02.05.2026 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam