Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Yabancı basına tokat gibi Türkiye cevabı
23.12.2016 - 20:00

Josef de Souza, ülkesinde yayınlanan bir spor programında canlı bağlandı ve Türkiye hakkında yaşanan son olaylar ışığında yorumlarda bulundu.

Fenerbahçeli oyuncu Josef De Souza ülkesine yaptığı açıklamada “Türkiye, Brezilya’dan daha güvenli bir ülke” dedi.

Türkiye’de yaşanan hain terör saldırıları sonrası Brezilya kanalı SporTV, Fenerbahçe’den Josef de Souza ile görüştü.

TÜRK İSANLARI BU OLAYLARDAN KORKMAZ

“Türk insanları, bu tip şeylere rağmen hayatlarına devam ediyorlar. Stadyumlara gitmekten korkmuyorlar. Bunlar buradaki insanları korkutamaz. Ben, evden çıkarken bir parça korkuyordum evet. Kalabalıkların olduğu yerlere gitmekte çekiniyordum.

Antrenmandan eve, evden antrenmana gidiyordum. Bir şey olmasına izin vermemek istiyordum. Nerede ne olacağını hiç bir zaman bilemeyiz. Ailemi mümkün olan risklerden korumaya çalışıyorum.”

TÜRKİYE BREZİLYA’DAN ÇOK DAHA GÜVENLİ

“İstanbul’da çok mutluyum. Profesyonel olarak, oynadığım en iyi kulüpteyim. Her şeye uyum sağladım. Daha 2.5 yıl kontratım var ve bu kontratı Fenerbahçe’de bitirmek istiyorum.

İstanbul harika bir şehir, Türkiye muhteşem bir ülke. Dışarıda bazen kötü şeyler yaşanıyor. Fakat, bugünlerde dünyanın her yerinde böyle kötü şeyler var. Şunu net olarak söylüyorum ki; Türkiye, Brezilya’dan çok daha güvenli bir ülke. Burada olduğum için minnettarım, tüm kontratım bounca burada olacağım.”


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Josef Souza
Aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam