Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Lider olmak çok önemli
08.12.2016 - 06:40

Fenerbahçe bu akşam tek farklı yenilse bile turu geçebilir. Ancak grubu lider bitirmek son derece önemli. Eğer bunu başarırsak, bir sonraki turda Avrupa Ligi’nin grup ikincileri ya da Şampiyonlar Ligi’nden gelecek ‘kötü 4 takım’ ile eşleşeceğiz.

Sarı-Lacivertliler bu akşam Feyenoord ile kritik maça çıkacak. Temsilcimizin turu geçmesi için beraberlik, hatta tek farklı yenilgi bile yetecek. Hatta Manchester United’ın Zorya deplasmanında kaybetmesi halinde, Fenerbahçe alacağı her sonuçla adını son 32 takım arasına yazdıracak.

Ancak grubu lider olarak tamamlamak da son derece önemli. Avrupa Ligi’ndeki son 32 tur eşleşmesinde grup liderleri ile ikinci takımlar ayrı torbalara giriyor. Şampiyonlar Ligi’nin ‘en iyi üçüncüleri’ arasındaki 4 takım da liderlerin yanında yer alacak. Devler Ligi’nden gelecek ‘en kötü 4’ üçüncü ekip ise, Avrupa Ligi’ni ikinci tamamlayan takımlarla aynı torbada yer alacak.

Devlerden kurtulacağız

Fenerbahçe eğer lider olursa, kağıt üzerinde daha güçsüz takımlarla eşleşme ihtimali çok daha fazla olacak. Örneğin, son maçlar öncesi Avrupa Ligi’nde liderliği garantileyen Roma, Zenit, Ajax, Shakhtar, Schalke ve Sparta Prag, muhtemel rakiplerimiz arasında yer almayacak. Sarı-Lacivertliler’in üst tura ikinci olarak yükselmesi halinde ise bu takımlarla eşleşme ihtimali doğacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Feyenoord
Lider
Uefa Avrupa Ligi
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam