Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
950 miyon liralık derbi!
20.11.2016 - 06:07

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın oynayacağı derbinin değeri 950 milyon lirayı buluyor.

Spor Toto Süper Lig’de bugün derbi maçta karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ile Galatasaray’ın kadrolarının toplam piyasa değeri 950 milyon lirayı buluyor.

Alman internet sitesi Transfermarkt’ın verilerinde, Fenerbahçe’nin tahmini piyasa değeri 564, Galatasaray’ın da 384 milyon lira olarak gösteriliyor.

F.BAHÇE’NİN EN DEĞERLİSİ SOW

Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Senegalli futbolcu Moussa Sow, verilerde takımın en değerli oyuncusu olarak yer aldı.

Senegalli futbolcunun piyasa değeri 47 milyon lira olarak gösterilirken, yine sarı-lacivertli takımda kiralık olarak forma giyen Hollandalı oyuncu Jeremain Lens de 40 milyon liralık değeriyle ikinci sırada bulundu. Fenerbahçeli oyuncular Simon Kjaer ve Mehmet Topal’ın değerleri ise 36 milyon lira olarak gösterildi.

G.SARAY’IN EN DEĞERLİSİ MUSLERA

İki takımda forma giyen futbolcular kıyaslandığında ise en değerli isim olarak Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ön plana çıkıyor. Sarı-kırmızılı takımda sergilediği başarılı performansla dikkati çeken Uruguaylı kaleci, 50 milyon lirayla takımının en değerli oyuncusu olarak gösterildi.

Galatasaray’ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder’in değeri 40 milyon lira olarak belirtilirken, Alman futbolcu Lukas Podolski’nin değeri ise 29 milyon lira olarak tahmin edildi.

Sarı-kırmızılı ekipte piyasa değeri en yüksek gösterilen Türk futbolcu ise 21,5 milyon lira ile Selçuk İnan oldu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Derbi
Galatasaray
deger
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam