Son Eklenen Haberler!
11:57 | Fenerbahçe'de taraftarın tepki gösterdiği Edson Alvarez'den paylaşım!        -        11:53 | Ertan Torunoğulları'ndan Tedesco açıklaması: 'Hiçbir ayrılık nedensiz, tek taraflı değildir!        -        11:50 | Zeki Murat Göle'den eleştirilere yanıt: 'Fenerbahçe'nin şampiyon olamama sebebi ben miyim?'        -        11:50 | Fred: "Hiçbir zaman havlu atmayacağız"        -        11:48 | Çağlar Söyüncü: "Çok fazla konuşmaya gerek yok"        -        11:46 | Fenerbahçe 3-1 R. Başakşehir FK        -        10:57 | Fenerbahçe'de Tedesco'dan duygusal veda: Unutamayacağım anlar yaşadım        -        10:55 | Fenerbahçe'nin konuğu Başakşehir! İşte muhtemel 11'ler...        -        09:41 | Gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi        -        09:39 | Fenerbahçe'ye Milan Skriniar'dan kötü haber!
TBMM'den Fenerbahçe Kararı!
16.11.2016 - 21:30

İstanbul'da Fenerbahçe Üniversitesi kurulmasına yönelik tasarı TBMM Genel Kurulu'nda onaylandı.

Fenerbahçe’nin yıllardır hayalini kurduğu üniversite projesi için önemli bir gelişme yaşandı. TBMM Genel Kurulu, İstanbul’da Fenerbahçe Üniversitesi adıyla bir vakıf üniversitesi kurulması teklifine onay verdi.

YÖK’DEN ONAY ÇIKMIŞTI

Fenerbahçe, üniversitenin açıklası için Mart ayının ortasında Yüksek Öğretim Kurumu’ndan (YÖK) onay almıştı.

YÖK’ten Fenerbahçe’ye gönderilen açıklamada, “2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayanılarak çıkarılan Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği çerçevesinde Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın İstanbul’da Fenerbahçe Üniversitesi kurulmasına ilişkin teklifi adı geçen vakıf yetkililerinin Yükseköğretim Genel Kurulunda yaptıkları sunum sonrasında uygun bulunarak kabul edilmiştir. Üniversitenin kuruluş kanunu TBMM Genel Kurulundan geçtikten sonra Resmi Gazetede yayımlanmasına müteakip tüzel kişilik kazanacaktır. Yükseköğretim Kurulu olarak, aldığımız kararın yükseköğretimimiz, Fenerbahçe Kulübü camiası ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.” açıklaması yayınlanmıştı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
TBMM
Üniversite
Karar
Onaylandı
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de taraftarın tepki gösterdiği Edson Alvarez'den paylaşım!
Ertan Torunoğulları'ndan Tedesco açıklaması: 'Hiçbir ayrılık nedensiz, tek taraflı değildir!
Zeki Murat Göle'den eleştirilere yanıt: 'Fenerbahçe'nin şampiyon olamama sebebi ben miyim?'
Fred: "Hiçbir zaman havlu atmayacağız"
Çağlar Söyüncü: "Çok fazla konuşmaya gerek yok"
Fenerbahçe 3-1 R. Başakşehir FK
Fenerbahçe'de Tedesco'dan duygusal veda: Unutamayacağım anlar yaşadım
Fenerbahçe'nin konuğu Başakşehir! İşte muhtemel 11'ler...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam