Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Dev derbide seyirci rekoru bekleniyor
11.11.2016 - 03:36

Bu sezon Ülker Stadyumu’nda oynanan maçlarda taraftarlarından beklenen ilgiyi göremeyen Fenerbahçe'nin Süper Lig’in 11. haftasındaki Galatasaray derbisinde bu sezonun seyirci rekorunu kırması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, 20 Kasım Pazar günü saat 20.00’de Ülker Stadyumu'nda ezeli rakibi ebedi dostu Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın biletlerini sarı-lacivertli kulüp 7 Kasım Pazartesi günü satışa çıkardı. Fenerbahçe Kart sahipleri ile Fenercell abonelerinin 9 ve 10 Kasım'da genel satışın ise 11 Kasım Cuma günü çıkacağı bildirilmişti.

Fenerbahçe, 2016-2017 sezonunda Ülker Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda beklenen taraftar sayısına ulaşmadı ve boş tribünlere oynadı. Sarı-lacivertler, bu sezon Süper Lig'de 5, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 ve UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme Turu’nda 1 maç olmak üzere toplam 9 kez taraftarlarının önünde oynadı.

EN FAZLA SEYİRCİ MANCHESTER UNITED MAÇINDA

Taraftarlarından beklediği ilgiyi göremeyen Fenerbahçe, bu sezon en kalabalık seyirci sayısına İngiliz devi Manchester United ile UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda oynanan karşılaşmada ulaştı. Bu maçtan 2-1 galip ayrılan Fenerbahçe'yi statta izlemeye gelen 35 bin 378 kişi vardı.

3 GÜNDE 16 BİN BİLET SATILDI

Galatasaray karşılaşmasının biletlerinin satışa çıkmasının ardından Fenerbahçe, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 7 Kasım Pazartesi çıkan biletlerden 16 bin 953 kişinin satın aldığını bildirdi. Sarı-lacivertli taraftarların, takımını Kadıköy'de oynanacak Galatasaray karşılaşmasında yalnız bırakmayacağı gözükürken, aynı zamanda bu sezonun taraftar rekorunun kırılması bekleniyor.

Bu sezon İstanbul Valiliği’nin aldığı karar sonucunda 3 büyükler arasındaki deplasman yasağı kalkmıştı. Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak derbi maçında sarı-kırmızılı taraftarlar da Kadıköy’de takımlarını destekleyecek.

Fenerbahçe'nin bu sezon Ülker Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalar ve seyirci sayıları şöyle:

SÜPER LİG

Fenerbahçe – Kayserispor: 13 binFenerbahçe – Bursaspor: 16 binFenerbahçe – Gaziantepspor: 17 binFenerbahçe – Alanyaspor: 12 binFenerbahçe – Karabükspor: 10 bin

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Fenerbahçe – Monaco: 15 bin

UEFA AVRUPA LİGİ

Fenerbahçe – Grasshoppers: 14 binFenerbahçe – Feyenoord: 19 binFenerbahçe – Manchester United: 35 bin


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Galatasaray
seyirci
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam