Son Eklenen Haberler!
10:18 | ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!        -        10:14 | Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!        -        10:13 | Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü        -        10:08 | Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!        -        01:11 | Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da        -        01:03 | Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı        -        01:00 | Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'        -        00:59 | Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!        -        00:55 | Fenerbahçe, yeni futbol direktörünü ve yeni futbol koordinatörünü resmen açıkladı!        -        19:57 | Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine 2 aday! Transfer rekoru
Yıldızları da alet etmişler!
03.11.2016 - 16:34

Türkiye karşıtı propagandalarını Brezilya’da da yürüten FETÖ’nün, Alex, Aurelio ve teknik direktör Zico’ya ödüller vererek Brezilya medyasında adını duyurmaya çalıştığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün, Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkma planlarına, Brezilya'da bir zamanlar Türkiye'de forma giymiş Brezilyalı futbolcu ve teknik adamları alet ettiği ortaya çıktı. Brezilya'da üç şehirde kurulan ve FETÖ propagandası yapan Türkiye-Brezilya Kültür Merkezi'nin başkanı Mustafa Göktepe'nin çeşitli vesilelerle düzenlediği organizasyonlarda Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, Mehmet Aurelio ve teknik direktör Zico'ya ödüller vererek Brezilya medyasında adını duyurmaya çalıştığı ortaya çıktı.

İFTİRA, YALAN NE ARARSAN VAR
Faaliyetlerine beş yıl önce başlayan Sao Paulo, Brasilia ve Rio de Janeiro şehirlerinde şube açan Türkiye-Brezilya Kültür Merkezi, FETÖ'nün ABD'deki karanlık yüzü Enes Kanter'i de geçen yaz Brezilya'ya davet edip organizasyonlar düzenledi. Türkiye Cumhuriyeti aleyhine kara propaganda yapan iftira ve yalanlarla dolu yazılara yer verilen Türkiye-Brezilya Kültür Merkezi'nin resmi internet sitesinde FETÖ yapılanmasından ise övgüyle bahsedildi. Karanlık yapının 15 Temmuz darbe girişiminden iki hafta sonra Sao Paulo Meclisi'nde düzenlediği törende Fenerbahçe'nin eski hocası Zico'ya ödül verdiği sitedeki fotoğraflarla belgelendi.

HAİN ENES DE TÖRENDE
Zaman zaman ödül törenleri düzenleyerek taraftar toplamaya çalışan Türkiye-Brezilya Kültür Merkezi isimli FETÖ uzantısı, ihanetin NBA'deki yüzü Enes Kanter'i de bu törenlerde kullandı.
.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
fenerbahçe
fetö
alex
brezilya
Diğer Haberler
ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!
Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!
Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü
Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!
Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da
Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'
Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam