
Arka adalesinde ödem bulunan Mehmet Topal, tedavilere iyi cevap verdi ve dün takımla birlikte çalıştı. Van der Wiel tesislerde tedavi olurken, Fernandao ilk bölümde takım çalışmalarında yer aldı.
Fenerbahçe’de arka adalesindeki ödem nedeniyle teknik heyeti endişelendiren Mehmet Topal'ın dün takımla çalışması sevinç yarattı. Advocaat'ın en güvendiği isimlerin başında gelen tecrübeli futbolcu, Karabük hazırlıklarında yer aldı ve “hazırım” mesajı gönderdi. Mehmet Topal'ın Karabük maçında oynamasında bir engel bulunmuyor.
FERNANDAO SEVİNDİRDİ
Diğer sakatlığı devam eden oyunculardan da iyi haberler geldi. Ağır bir sakatlık sürecinden geçen Fernandao, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Ardından takımdan ayrılan Sambacı, özel program doğrultusunda çalışmasına devam etti. Van der Wiel de tesislerde tedavi olurken, durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
