Son Eklenen Haberler!
11:52 | Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi        -        11:50 | Ederson kendine kulüp arıyor!        -        11:49 | Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'        -        11:34 | Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"        -        12:06 | Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'        -        12:05 | Anderson Talisca çeteyi çökertti!        -        12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
Fenerbahçe'de Alper Potuk sakatlandı
22.10.2013 - 16:23

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürürken, ayağına darbe alan ...

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürürken, ayağına darbe alan Alper Potuk antrenamanı yarıda bıraktı.

Sakatlıklığı ve tedavi süreci nedeniyle  bir süredir takımdan ayrı kalan Portekizli oyuncu Bruno Alves ile gribal enfeksiyon geçirdiği için son antrenmana çıkamayan Mehmet Topal ve Hasan Ali Kıldırım, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışmanın 30 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Antrenmana salonda yapılan kuvvet çalışmalarıyla başlayan oyuncular ardından sahada aktif dinlenme çalışmaları yaptı.

Oyuncuların bir grubu ayak tenisi oynarken, diğer grup 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Diğer bir grup oyuncu ise hafif tempolu koşu ile antrenmanı tamamladı. Kalecilerden Erten Ersu ile Anıl Demir ise kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Bu arada 5’e 2 top kapma çalışmasının son bölümlerinde sağ ayak bileğine darbe alan Alper Potuk, tedbir amaçlı antrenmanı bıraktı.

Gribal enfeksiyon enfeksiyon geçiren Volkan Demirel antrenmanda yer almazken; Emre Belözoğlu,  Gökhan Gönül ve Raul Meireles, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Özel işleri nedeniyle Teknik Direktör Ersun Yanal’dan izin alan ve sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana katılamayan Dirk Kuyt, akşam saatlerinde tesislere gelerek, özel program dahilinde çalışacak.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını 23 Ekim Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışmanın 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.
(Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi
Ederson kendine kulüp arıyor!
Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'
Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'
Anderson Talisca çeteyi çökertti!
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam