Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe Yönetimi İsyan Etti!
06.10.2016 - 15:39

Ligde ve Avrupa'da yakaladığı üç maçlık galibiyet serisi Osmanlıspor maçıyla son bulan Fenerbahçe'de yönetimin hakem kararlarına tepkisi sürüyor.

Fenerbahçe, Zorya beraberliğinin ardından üç maçlık Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Feyenoord galibiyetleriyle üzerindeki ölü toprağını atıp bir çıkış yakalamışken, Osmanlı deplasmanında alınan beraberlik, camiayı karamsarlığa itti. Karamsarlık, takıma olan inancın azalmasından, şampiyonluk yarışından erken kopma endişesinden kaynaklanmıyor. Akşam’ın haberine göre; “Ne zaman bir çıkış yakalasak birileri önümüz kesiyor” tezini savunanların haklı çıkması, Sarı-Lacivertliler’i karamsarlığa itiyor. Fenerbahçeli yöneticiler, işte bu nedenle de “Dışarıdan birileri dizginleri çekiyor” görüşünü açıkça dile getirmeye başladı.

HATALAR MASUMİYETİNİ KAYBETTİ
Kulüpte “Dışarıdan dizgin çekme” tezini savunanlar, yakın geçmişte yaşanan olayları hatırlatıyor. Takımın lider olduğu Rize maçı dönüşü yaşanan kurşunlanma olayı sonrası şampiyonluğun nasıl kaçtığını gündeme getiriyorlar. Her ivme yakaladığında F.Bahçe’nin başına mutlaka bir şey geldiğini düşünen Sarı-Lacivertli yöneticiler, Osmanlıspor maçını da bu kapsamda görüyorlar… Osmanlı maçındaki hakem hatalarını da bu nedenle masum bir göz yanılması kapsamında değerlendirmiyorlar. F.Bahçe’nin önünün dışarıdan birilerinin kesmeye çalıştığı görüşünü futbolcular da açıkça paylaşıyor.

DAHA FAZLA KENETLENME ZAMANI
Sarı-lacivertli yöneticiler, Osmanlıspor maçı öncesi yaşanan çıkışla büyük beklentiler içine girdiklerini belirterek, “Biz adalet istiyoruz. Çifte standarttan artık bıktık. Ne zaman ‘Takım kendine geldi, seri yakaladı, artık işler rayına girdi’ diyoruz, dışarıdan birileri mutlaka dizginleri çekiyor. Hakemler önümüzü kesme konusunda yetersiz kalırsa en kötü takımı kurşunluyorlar, mutlaka başka bir ‘Mete’ çıkıyor, bir şekilde dengemizi bozuyorlar. Ancak pes etmeyeceğiz. Her şeye rağmen yönetim, futbolcu, taraftar olarak kenetlenip, önümüzü kesmeye çalışanlarla savaşmaya devam edeceğiz” diyorlar.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Yönetim
İsyan
Etti
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam