Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Yaz-Boz tahtası
17.09.2016 - 03:49

Sürekli arayış içinde olan, her maça ayrı bir kadro ve sistemle çıkan Dick Advocaat’ın, Zorya maçı sonrası, “Artık bazı oyuncular daha az şans bulacak, bazıları daha fazla” demesi, Kasımpaşa karşısında kadronun yine değişeceği yorumlarına yol açtı.

Kötü sonuçlara rağmen göreve devam etmesi kararlaştırılan ancak Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Monaco karşısında yaşanan hüsran sonrası gönderilen Pereira’nın yerine Advocaat’ın gelmesiyle, Fenerbahçe’de umutlar yeşermişti. Kariyerinde Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunan, birçok başarıya sahip Hollandalı hocanın kısa sürede takımı toparlaması ve başarılı sonuçlara imza atması bekleniyordu. Ancak Advocaat’ın daha ilk günlerden, takımın iyi çalıştırılmadığının ve fizik gücünün çok yetersiz olduğunu söylemesi, umutları kırdı. Maç kasetlerinden oyuncularını ve takımı tanımaya çalışan tecrübeli hoca, bu doğrultuda maçlara farklı kadrolar ve sistemlerle çıkmaya başladı. Ancak bu arayış bir türlü sonuçlanmadı. Fenerbahçe, Advocaat yönetimindeki 6 maça da farklı farklı kadrolarla çıktı. Futbolcular bir maçta yanyana oynadığı arkadaşlarını, diğer maçta yanlarında bulamıyordu.

Lens ve Volkan Şen’in yanı sıra...

Zorya maçı sonrası, “Kadroda üst seviyede oynayamayacak oyuncular var. Artık bazıları daha az şans bulacak, bazıları daha fazla” diyen Hollandalı hocanın, bazı isimleri tamamen gözden çıkardığı gözlenirken, Kasımpaşa karşılaşmasında kadronun yine değişeceği yorumlarına yol açtı. Advocaat’ın, Avrupa’da cezaları yüzünden forma giyemeyen Lens ve Volkan Şen’in yanı sıra, İsmail Köybaşı’na şans vermeyi planladığı hatta gözden tamamen çıkardığı Aatif’i bile 18 kişilik kadroya almayı düşündüğü belirlendi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Advocaat
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam