Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Whatsapp krizi!
10.08.2016 - 16:05

2000 doğumlu altyapı oyuncusu Ünal Kaya, Beşiktaş U-16 Takımı Antrenörü Ozan Köprülü'yle konuşmasını yanlışlıkla Fenerbahçe hocalarının bulunduğu WhatsApp grubuna atınca ortalık karıştı.

Hürriyet'in haberine göre Fenerbahçe'nin 2000 doğumlu alt yapı oyuncusu Ünal Kaya, Beşiktaş'la krize yol açtı. Ünal, Beşiktaş U-16 Takımı Antrenörü Ozan Köprülü ile arasındaki Whatsapp konuşmalarını yanlışlıkla Fenerbahçeli hocaların da olduğu bir WhatsApp grubuna atınca olay oldu.

Futbolcu, antrenörlerine bir amatör kulübe gideceğini, ailesiyle birlikte Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını belirtti. Bu yaştaki çocuklar, aileleri ile başka yere taşındığında lisanslarını alabildiği için antrenörler, Ünal'a yardımcı olmaya çalıştı.

KÖPRÜLÜ'NÜN İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ

Ünal Kaya'nın, hocalarından lisansını direkt olarak istemesi Fenerbahçeli antrenörlerin de dikkatini çekti. Bu gelişmeler sürerken Fenerbahçe U-16 takımının milli futbolcusu Ünal Kaya, Beşiktaş antrenörü Ozan Köprülü ile olan WhatsApp konuşmalarını yanlışlıkla antrenörlerinin de olduğu bir gruba attı.

Şimdi, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın oyuncularını ayarttığını gerekçe göstererek TFF'ye şikayetçi olması bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş U-16 Antrenörü Ozan Köprülü'nün daha önce siyah beyazlıların U-15 takımını çalıştırırken Sakaryaspor'un oyuncusu Bahadır Abdülkadir Yağız'ı kendi futbolcusu gibi Azerbaycan'da bir turnuvaya götürdüğü, Sakaryaspor'un olayı fark etmesi üzerine Bahadır'ı geri gönderdiği ortaya çıktı. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam