
Fransız basınının, “Monaco’nun Celladı” lakabını taktığı Emmanuel Emenike, rövanşta da fırtına gibi esip Fransız ekibinin savunmasını dağıtmaya hazır.
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki ilk maçında Monaco’yu 2-1 mağlup etmişti.
Karşılaşmanın yıldızı, iki güzel gole imza atan Emmanuel Emenike olmuştu. Tribünlerle barışan, Fenerbahçe’ye güzel bir dönüş yapan Nijeryalı forvet, rövanşta da fileleri havalandırmaya kararlı.
Fransız basınının, “Monaco’nun Celladı” lakabını taktığı 29 yaşındaki golcü, idmanlardaki performansıyla Vitor Pereira’nın yüzünü güldürdü. Pereira, antrenmanlarda öğrencisiyle özel olarak ilgilendi.
Monaco’nun gol bulmak için ofansif oynayacak olması, Emenike’nin en büyük avantajı. Antrenmanlarda bu senaryo üzerinde çalışıp, bol bol defansın arkasına koşu denemeleri yapan Nijeryalı golcü, rövanşın da yıldızı olmaya kararlı. Emenike, Van Persie’nin yokluğunda gollerini atarak taraftarlara, “Merak etmeyin, ben varım” mesajı vermek istiyor.
