Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Monaco Prensi Emenike!
28.07.2016 - 02:23

En son Bursa filelerini 456 gün sonra havalandıran Nijeryalı golcü, Monaco’yu yıkıp rövanşta avantajı getiren isim olurken, sarı-lacivertli taraftarlarla da barış imzaladı.

F.Bahçe'nin küskün yıldızı Emmanuel Emenike'nin Kadıköy'e dönüşü muhteşem oldu. Taraftarlarla girdiği diyalog formasını yere atmaya kadar varan ve oyundan çıkma teşebbüsünde bulunan Emenike, Monaco maçıyla 456 gün sonra Kadıköy'e bir resmi maçta ayak bastı. Fransızlar'ın kalesini 2 kez havalandıran Nijeryalı santrforu ne kadar iştahlı olduğunu daha ilk yarıda gösterdi. İlk devrede 3 isabetli şut çekip bir gol atarken, rakip ceza sahasında da en çok topla oynayan isim oldu. Skor 1-1'ken 61'de yarım voleyle attığı golle klasını konuşturan Emenike, Avrupa'da da tarih yazdı. F.Bahçe kariyeri boyunca 3. kez bir maçta iki gol kaydederken, Avrupa kupalarında ilk kez bu sevinci yaşadı. Yine de küskünlüğünü üzerinden atamadığı gözlenen 29 yaşındaki santrfor 70'te kendi isteğiyle kenara geldi. Maç sonunda futbolcular galibiyeti taraftarlara giderek kutlarken, Emenike soyunma odasına doğru yöneldi. Genel Menajer Hasan Çetinkaya, Emenike'yi tutarak arkadaşlarının yanına gönderdi. Çetinkaya'nın talebini geri çevirmeyen tecrübeli golcü, soyunma odasına gitmekten vazgeçti ve arkadaşlarının yanına katıldı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Monaco
Prens
Emenike
Gol
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam