Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Hücum borusu
26.07.2016 - 12:32

Geriden Souza ve Salih’in çıkaracağı toplara güvenen Portekizli teknik adam, ilk dakikalarda öne geçmeyi arzuluyor. Son bölümdeki kozu ise Emenike...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ilk Monaco maçında başlangıç stratejilerinin mutlaka hücum şeklinde olmasını istedi. Oyuncularıyla yaptığı taktik toplantısında atacakları erken bir golün maçın çehresini değiştirebileceğini ifade eden Portekizli teknik adam, "Geçen yıl birçok maçta olduğu gibi Kadıköy'deki maça önde baskı ve hücum mantalitesi ile girmeliyiz. Golü bulduğumuz anda rakibin tüm planı alt üst olacak. Bu maç asla defansif bir anlayışla bitirilemez. Skoru bulduktan sonra stratejimiz değişebilir ama ilk hedef golü bulmak" ifadelerini kullandı. Pereira'nın toplantıda hücum planlarıyla ilgili aktarımda da bulunduğu öğrenildi. İşte Monaco maçı öncesi Fenerbahçe'nin hücum taktikleri:
1 Savunmadan çıkarken öncelik Souza ve Salih'i topla buluşturmak olacak. Bu oyuncuların taşıyacağı toplarla hücum bölgesine geçiş sağlanacak.
2 Rakibin sisteminde Aatif'in boşluklar bulması muhtemel. Onun driplingleri ve ardından gelecek şutları bizim için çok kritik. Üçüncü bölgede Aatif'i boş bir şekilde topla buluşturmak zorundayız.
3 Kazandığımız duran toplarda en önemli silah Fernandao... Duran topları özellikle bu oyuncu üzerinden değerlendirmeye çalışacağız.
4 Emenike özellikle golü bulduktan sonra bizim için önemli hale gelecek. Rakip risk almaya başladığı dönemlerde onun hızlı çıkışlarıyla pozisyon bulabiliriz. (Sabah)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Emenike
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam