Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Pereira Oyun Sistemini Belirledi!
24.07.2016 - 11:55

Devler Ligi provasını Al Faısaly önünde yapan F.Bahçe'de Pereira vasat oyuna rağmen yeni sisteminden vazgeçmiyor.

Fransız ekibi önünde sahaya süreceği 11’i şekillendiren Portekizli hoca, yetişse dahi forvette van Persie’nin yerine Emenike-Fernandao ikilisine şans verecek. Takımın en hazır ismi Aatif’ın da çarşamba kesik yeme ihtimali çok yüksek.

Monaco maçının son provasını Kadıköy’de basına kapalı olarak oynanan Al Faisaly mücadelesinde yapan F.Bahçe yine beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör Vitor Pereira tüm hazırlık maçlarında denediği 3-5-2 sistemiyle maça başlarken özellikle yeni transfer Skrtel’in takıma uyumu dikkat çekiciydi.

Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü oynayacağı Monaco maçının da 11’ni kafasında kuran Portekizli çalıştırıcı 3-5-2 ile bu maça çıkıp skora göre 4-4-2’ye geçecek. Van Persie’nin hazır olmadığı bir kez daha görülürken Aatif’ın kesik yiyebileceği de gelen bilgiler arasında.

YILDIRIM TAKIMI SORDU

EmenIke sakatlıktan yeni çıktığı için tam olarak hazır değil ancak çift forvetle maça çıkacak olan F.Bahçe’de Fernandao-Emenike ikilisinin Monaco maçında oynaması bekleniyor. Pereira defansın ortasına Skrtel’i koyup Kjaer’i sağda, Neustadter ise sol kanatta görevlendirdi. Takıma yeni katılmasına rağmen hücuma çıkışlarda Kjaer ile uyumlu olduğu gözlenen oyuncu teknik heyetten olumlu not aldı. Bu arada stattaki hazırlık maçını izleyen başkan Aziz Yıldırım, teknik direköör Vitor Pereira’dan takımın son durumu hakkında da bilgiler aldı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Pereira
Oyun Sistemi
Belirledi
3-5-2
4-4-2
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam