Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Van der Wiel: “Onunla defalarca konuştum“
03.07.2016 - 22:19

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği Gregory van der Wiel, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de oynamak için sabırsızlandığını ifade eden Gregory van der Wiel, "Taraftarların desteği ve itici gücüyle sahada yerimizde duramayız. Bu anlamda her şeyimizi vermemiz gerektiğini biliyorum. O muhteşem taraftarla karşılaşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İstanbul ve Fenerbahçe'yle ilgili çok iyi bir izlenim edindim. Buraya çok güzel duygularla geldim. Görüşmeye başladığım günlerden bugüne kadar Fenerbahçe taraftarının hakikaten çok muazzam sevgisiyle karşılaştım. Beni çok etkiledi. Fenerbahçe'de oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

"DIRK KUYT İLE DEFALARCA KONUŞTUM"
Hollandalı oyuncu Fenerbahçe'nin, Türkiye'nin açık ara en iyi kulübü olduğunu ise şu sözlerle ifade etti: "Gelmeden önce çok fazla bilgi sahibi değildim ama bu süreçte Dirk Kuyt'la çok görüştüm. Defalarca görüştüm kendisiyle. O da her zaman Fenerbahçe'nin harika ve mükemmel bir kulüp olduğunu ve düşünmeden gitmem gerektiğini söyledi. Onun yanında Amsterdam'da da çok fazla Türk arkadaşlarım, dostlarım var. Onlarda Fenerbahçe'nin çok harika bir kulüp olduğunu söyledi. Yani herkes çok olumlu, çok pozitif konuştu. Gördüklerim üzerine Fenerbahçe Türkiye'nin açık ara en harika kulübü."

"UMARIM ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILIRIZ"
En büyük hedefini; "Bütün yüreğimle bu kulüp için savaşmak istiyorum" diyerek açıklayan Gregory van der Wiel, Fenerbahçe'de kupalar kazanmak ve şampiyonluklar yaşamak istediğini belirtti. Önemli hedeflerden bir diğerinin de Şampiyonlar Ligi olduğunu ifade eden Wiel, "En önemlisi; Şampiyonlar Ligi hedefi görünüyor. Bizler ve kulüp için çok önemli. Umarım Şampiyonlar Ligi'ne katılırız. Kulübümüzün geleceği için çok önemli . En başta söylediğim gibi tüm kalbimle ve tüm benliğimle bu forma için savaşacağım" şeklinde konuştu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
fenerbahçe
van der wiel
transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam