Son Eklenen Haberler!
13:36 | Fenerbahçe'nin rakibi Erzurumspor FK! İşte muhtemel 11'ler...        -        13:34 | Fenerbahçe, Yusuf Akçiçek'i Al Hilal'den geri istedi!        -        15:58 | Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu: Youssef En-Nesyri'ye veda        -        15:56 | Sadettin Saran'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a N'Golo Kante teşekkürü        -        01:14 | Fenerbahçe N'Golo Kante'nin transferini TFF'ye bildirdi!        -        01:13 | Sözleşmesi feshedildi! Fenerbahçe'de En-Nesyri ile yollar ayrıldı        -        01:11 | Milan Skriniar PFDK'ye sevk edildi        -        01:10 | FC Barcelona 78-82 Fenerbahçe Beko        -        01:17 | Domenico Tedesco'dan transfer sözleri!        -        01:16 | Marco Asensio: Savaşmaya devam edeceğiz!
Vitor Pereira 15 yıllık geleneğini yıktı!
03.07.2016 - 05:08

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, sezon başı hazırlıklarında 15 yıllık geleneğini yıktı.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Molde maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapmış ve sakatlıkların sezon başında yapılmayan ''laktak'' testi yüzünden olduğu iddilarına, ''sakatlıkların laktat testiyle hiçbir alakası yok. Laktak testi yorgunluk seviyesini gösterir. Bunun yaşanan sakatlıklarla alakası yok. Hayatımda kaç tane sezon başı geçirdim biliyor musunuz? 15 civarı. Her teknik adamın kendi stilleri vardır. Benim metodum bana kupalar kazandıran bir metod. Ben bu şekilde çalıştım ve başarılı oldum. Benim çalışma tarzım bu. Ben başarıya bu şekilde ulaştım'' demişti. Fakat Pereira önceki gün laktak testi yaptırarak, 15 yıllık geleneğini yıkmış oldu.

Geçen sene o karar Aziz Yıldırım'ın sözlerini akıllara getirmişti

Fenerbahçe'de bir başka değişiklik ise geçen sezon bilgisayarları kenara atan Vitor Pereira'nın yeniden bilime sığınması oldu. Pereira'nın bilgisayarlara veda etmesi ise, Aziz Yıldırım'ın, "Bir bilgisayardır tutturmuş gidiyor. İşte benim de önümde bilgisayar var. Bilgisayarla şampiyonluk falan olmaz" sözlerini akıllara getirtmişti.

''İşime karışsa burada durmam''


Portekizli teknik adam daha sonra kendisine "Aziz Yıldırım'ın işinize karışıyor mu?" diye sorulduğunda ise, "öyle birşey olsa burada bir dakika durmam" açıklaması yapmıştı. Başkan Aziz Yıldırım ise verdiği bir röportajda, "Ozan Tufan'ı oynatması için Pereira'ya birkaç kez anlayacağı dilden söyledik. Ama ne diyeceğiz zorla oynat diyecek halde değiliz ya" demişti.

Cuma günü yapılan laktak testi sonrasında ise aklımıza Pereira'nın Olympiakos'ta benzeri bir açıklama yapıp yapmadığı oldu.

Nova Sports gazetesinden Nikos Tzouannis ise bizim için küçük bir araştırma yaptı. Pereira'nın, arka arkaya kaybedilen Atromitos ve PAOK maçlarından sonra bir anda defansif 4-2-3-1 sistemini değiştirip, Panathinaikos maçına ofansif 4-3-3 sistemiyle çıktığından bahsetti. Maçı da Olympiakos 1-0 kazanınca basın toplantısında ilk soru, ''Başkan Vangelis Marinakis'ten sistem değişikliği ile ilgili bir uyarı aldınız mı?" olmuştu. Pereira'nın buna cevabı ise, "başkanla bir sohbetimiz oldu. Kendisi bana fikirlerini söyledi. Benim de saygı duyduğum bazı fikirler oldu" cevabını vermişti. Tzouannis o hafta tüm Yunan gazetelerinde, "Marinakis'in 11'i derbiyi kazandı" başlıkları atıldığını hatırlattı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Vitor Pereira
Diğer Haberler
Fenerbahçe'nin rakibi Erzurumspor FK! İşte muhtemel 11'ler...
Fenerbahçe, Yusuf Akçiçek'i Al Hilal'den geri istedi!
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu: Youssef En-Nesyri'ye veda
Sadettin Saran'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a N'Golo Kante teşekkürü
Fenerbahçe N'Golo Kante'nin transferini TFF'ye bildirdi!
Sözleşmesi feshedildi! Fenerbahçe'de En-Nesyri ile yollar ayrıldı
Milan Skriniar PFDK'ye sevk edildi
FC Barcelona 78-82 Fenerbahçe Beko
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam