Son Eklenen Haberler!
09:41 | Gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi        -        09:39 | Fenerbahçe'ye Milan Skriniar'dan kötü haber!        -        09:38 | Kanarya’dan Final Four’a dev adım        -        09:36 | PFDK'dan Ederson'a 3 maç ceza! Derbide kırmızı görmüştü        -        09:35 | PFDK'dan Mert Hakan Yandaş'a 12 ay hak mahrumiyeti cezası        -        11:50 | Ve Aziz Yıldırım'dan başkan adaylığıyla ilgili ilk açıklama geldi        -        11:45 | Hakan Safi'den Mehmet Ali Aydınlar'a mesaj!        -        11:43 | Fenerbahçe'den yayın hakları iddiası hakkında açıklama        -        08:57 | Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk: Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum        -        08:56 | Domenico Tedesco'dan ikinci açıklama: Fenerbahçe'ye dua edeceğim!
Git işine be adam!
24.06.2016 - 03:46

Laurent Blanc’ın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından PSG’nin başına gelecek olan Emery, Fenerbahçe’nin el sıkıştığı sağ bek Wiel’i Fransız ekibine geri istedi. İspanyol teknik direktör Kanarya’yla anlaşmasına rağmen Topal’a da kanca attı.

Fenerbahçe, PSG ile kontratı sona eren Gregory van der Wiel'i İstanbul'a davet edip büyük oranda anlaşma sağladı. Ancak PSG, 28 yaşındaki Hollandalı sağ beki sarı-lacivertlilere kaptırmamak için son anda devreye girdi. Fransız ekibi, van der Wiel'e menajeri Mina Riola kanalıyla yıllık 3.5 milyon euro'luk bir teklifte bulundu. L'Equi pe'in haberine göre, Fenerbahçe ile imza parası ve bonuslar dahil sezon başına 3.7 milyon euro'dan anlaşma yapan Wiel, 4 milyon euro istedi. PSG'nin ise bunu kabul ettiği bildirildi. Wiel'i PSG'ye isteyen, Fransa şampiyonunun yeni sezondaki hocası olacak Unai Emery'den başkası değil. Fenerbahçe'ye "evet" diyen Gregory van der Wiel'in, bu yeni gelişmeden sonra sarı-lacivertli formayı giymek için kararsız olduğu öğrenildi.

FRANSIZ BASININDA YER ALDI
Emery bununla da yetinmedi. Sevilla'yı üst üste 3 yıl Avrupa Ligi şampiyonu yapan İspanyol çalıştırıcı, Valencia'dan eski öğrencisi Mehmet Topal'ı da Fenerbahçe ile yeniden anlaşmasına rağmen talip oldu. Emery'nin, Kanarya ile henüz resmi sözleşmeye imza atmayan Topal'a PSG'ye katılması için mesaj yolladığı, Fransız basınındaki haberlere konu edildi. Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'ye verdiği sözden geri dönmesi çok zor görünüyor.

DAVETE iCABET ETMEZ
Unai Emery'nin "Yeniden birlikte çalışalım" diyerek aklını çelmeye çalıştığı ileri sürülen milli yıldız Mehmet Topal'ın bu davete uymayacağı belirtiliyor.

WiEL: ELiNi GÜÇLENDiRDi
PSG'nin "Geri dön" çağrısı yapıp elini güçlendirdiği Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel, her an Fenerbahçe yönetimine yeni şartlar sunabilir.
.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi
Fenerbahçe'ye Milan Skriniar'dan kötü haber!
Kanarya’dan Final Four’a dev adım
PFDK'dan Ederson'a 3 maç ceza! Derbide kırmızı görmüştü
PFDK'dan Mert Hakan Yandaş'a 12 ay hak mahrumiyeti cezası
Ve Aziz Yıldırım'dan başkan adaylığıyla ilgili ilk açıklama geldi
Hakan Safi'den Mehmet Ali Aydınlar'a mesaj!
Fenerbahçe'den yayın hakları iddiası hakkında açıklama
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Rams Başakşekir FK
02.05.2026 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam