
Fenerbahçe'de Ali Yıldırım, Portekiz'de Toto Salvio-Nani takası için Sporting ile görüştü...
Fenerbahçe'de Ali Yıldırım, Portekiz'de Toto Salvio-Nani takası için Sporting ile görüştü... Lizbon'da yeşil-beyazlı ekibin sportif direktörü Augusto Ignacio ile bir araya gelen Ali Yıldırım; performansını yeterli bulmadıkları Nani'yi verip yerine kendileri ile sözleşme yenilemek istemeyen Salvio'yu istedi.
Ignacio iki oyuncu arasındaki yaş ve kalite farkını ortaya koyunca Yıldırım da, "o zaman Ocak ayında Salvio'yu bedelsiz alırız, Nani'yi de en uygun rakama satarız. Çift taraflı kazanırız" çıkışını yaptı. Ignacio, Yıldırım'ın bu restine karşılık düşümek ve konuyu Başkan Bruno de Carvalho ile görüşmek için 1 hafta süre istedi.
Bu arada Salvio'nun Fenerbahçe'ye gelme konusunda çekinceleri olduğu, sarı-lacivertli ekibin eşinden ayrılma süreci yaşayan Arjantinli yıldızı ikna etmek için de Hasan Çetinkaya'yı tatil yaptığı Fransa'ya göndererek kendisi için hazırlanan bir DVD'yi sunacağı ve yüzyüye görüşeceği bildirildi.
(Fotospor)
