Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Saran: Bu kadronun hakkı şampiyonluktu!
18.05.2016 - 17:30

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonu kadrosuna şampiyonluk yakışırdı fakat bu sezon futbol takımımız başarılı ...

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonu kadrosuna şampiyonluk yakışırdı fakat bu sezon futbol takımımız başarılı olamadı, basketbol takımımızın Avrupa Ligi ikinciliğiyle teselli bulduk." dedi.

Kocaeli Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü tarafından Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu'nda düzenlenen kariyer söyleşisine katılan Saran, öğrencilere kariyeriyle ilgili bilgiler verdi.

Gençlik yıllarında gittiği ABD'deki zor günlerini hedef koyarak ve hayal kurarak geçirdiğini anlatan Saran, "Çünkü hedefsiz ve hayalsiz insan rüzgarsız yelkenliye benzer. Sizi siz yapan, aldığınız kararlardır. İnanın kaybettiğinizde ya da düştüğünüzde değil ancak pes ettiğiniz zaman gerçekten kaybediyorsunuz." diye konuştu.

Saran, Fenerbahçe'nin bu sezonki performansıyla ilgili soruyu, "Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonu kadrosuna şampiyonluk yakışırdı fakat bu sezon futbol takımımız başarılı olamadı, basketbol takımımızın Avrupa Ligi ikinciliğiyle teselli bulduk." ifadesini kullandı.

Spor kulüplerinin başarısız olmalarının nedenleriyle ilgili düşünceleri sorulan Sadettin Saran, şunları kaydetti:

"Dünyaya baktığımız zaman hem ticari hem de sportif başarı anlamında önde gelen kulüplerde profesyonel yapı çok ön plandadır çünkü bu bir ekip işidir. Türkiye'de ise kulüp başkanları her şeyi kendileri yapmaya çalışıyorlar. Dünyada kulüp başkanlarını kimse tanımaz. Bizde ise kibir ön planda. Başarılı bir spor ülkesi olabilmemiz için bu yapının süratle değişmesi gerekiyor."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Sadettin Saran
Aciklama
Saran Holding
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam