Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Terraneo ve Pereira Porto'da buluşuyor
15.05.2016 - 04:04

Fenerbahçe'den gönderildikten sonra Porto ile el sıkışan Giuliano Terraneo, takımın başına Vitor Pereira'yı getirmek istiyor.

Fenerbahçe'den gönderildikten sonra Porto ile el sıkışan Giuliano Terraneo, takımın başına Vitor Pereira'yı getirmek istiyor.

Kanarya'da 'İtalyan menajer' sistemi basketbolda büyük başarılar getirirken, aynı model futbolda işe yaramamıştı. Potada Genel Menajer Maurizio Gherardini önderliğinde sarı-lacivertliler art arda 2. kez Final-Four görürken futbolda Giuliano Terraneo formülü ters tepmişti. Başkan Aziz Yıldırım'la ters düşen İtalyan sportif direktör uzun süre Samandıra'da 'memur' gibi çalışmış ardından da kulüple ilişiği kesilmişti. Terraneo kendine yeni bir kulüp buldu: Porto. Portekiz kulübünde yapılanmaya gidecek olan Terraneo kulübe için Vitor Pereira'yı istiyor.

Porto'da buluşacaklar

Giuliano Terraneo'nun Kanarya'da uyumlu şekilde çalıştığı Vitor Pereira'yı Porto'nun başına geçirmek için harekete geçtiği öğrenildi. 26 Mayıs'ta G.Saray ile oynanacak kupa finalinden sonra işin resmiyete dökülmesi bekleniyor. Böylece ikili F.Bahçe'den sonra Porto'da yeniden buluşacak. Pereira'nın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. F.Bahçe, Portekizli hocayı gönderirse kasasından 13 milyon TL tazminat çıkacak. Ancak Pereira, Terraneo'ya dolayısıyla Porto'ya "Evet" derse bu meblağ havaya uçmamış olacak. (Fotomaç)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Vitor Pereira
Terraneo
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam