
Fenerbahçe’nin Aziz Yıldırım’dan önce başkanlık yapan isimlerinden Ali Şen, A Spor’da katıldığı canlı yayında önemli ifadeler kullandı.
Fenerbahçe’nin Aziz Yıldırım’dan önce başkanlık yapan isimlerinden Ali Şen, A Spor’da katıldığı canlı yayında önemli ifadeler kullandı.
Ali Şen, Fenerbahçe’nin bu sezonki durumunun Nani’nin Başakşehir maçından sonraki açıklamaları ile özetlenebileceğini söyleyerek Şenol Güneş’in de kendi başkanlığı döneminde teknik direktörlük için gündeme geldiğini ilk kez açıkladı.
Ali Şen’in açıklamaları şu şekilde:
“PEREIRA YILDIZLARI TAKIM YAPAMADI”
“Fenerbahçe’de bu sezon için yapılan transferlerin hepsi iyi transferler. Böyle bir kadroyu Pereira takım yapamadı. Bunun cezasını çekiyoruz. Akıllı bir antrenör, kendinden daha ünlü bir futbolcuyu idare edebilmeliydi ama bunu yapamadı. Yönetime yansıtmadan bunu çözmeliydi. Bu sene karşında bir rakip vardı. Sen çok iyi bir kadroyu kavgalı bir hale getiriyorsun, rakibin kötü bir kadroyu iyi takım yaptı.”
