Son Eklenen Haberler!
11:07 | Fenerbahçe'den Duran sonra bir imza daha! Devin Özek İtalya'ya gitti        -        10:49 | Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe sponsoruna tepki        -        10:48 | Fenerbahçe'nin stadyum ve forma göğüs sponsoru belli oldu!        -        10:46 | Fenerbahçe Beko, Tarık Biberovic ile uzattı        -        12:13 | Fenerbahçe'nin gözü kulağı Gyökeres'te!        -        12:07 | Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!        -        11:53 | Fenerbahçe'de sürpriz gündem: Kerem Aktürkoğlu        -        11:50 | Miha Zajc'a Süper Lig'den üç talip!        -        11:49 | Fenerbahçe'den ayrılan Okan Özkan'dan olay sözler! 'Baskılara dayanamadım'        -        08:45 | Juventus'tan Dusan Vlahovic kararı!
Pereira'dan özel ilgi!
28.04.2016 - 16:31

Pereira futbolcularla özel olarak ilgileniyor.

Fenerbahçe'mizde gözler iki kupaya kenetlendi. Teknik direktörümüz Vitor Pereira bitime 4 hafta kala şampiyonluk şanslarının yüksek oranda sürdüğünü belirtirken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hedefe ulaşmak üzere olduklarını söylüyor.

Portekizli teknik adam, takım kaptanlarıyla sık sık toplantılar yaparak futbolcularının motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor ve onları önlerindeki maçlara mental olarak da en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.
Takımımız pazar günü oynayacakları Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, sakatlıkları bulunan futbolcuların da iyileşerek takıma katılması teknik heyetimizin yüzünü güldürüyor.

Bir süredir çalışmalarını bireysel olarak gerçekleştiren Robin van Persie ile Volkan Şen ile Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mehmet Topal takımla çalışmaya başladılar. Takımda Markoviç dışında eksik olmaması teknik direktörümüz Pereira'nın elini rahatlatıyor.

Portekizli teknik adam ise Mersin İdman Yurdu ile Trabzonspor maçlarında sahaya sürdüğü, farklı skorlara imza atan onbiri ve oyun sistemini ise bozmayacak.

Bu arada Vitor Pereira, kadro dışı bırakılan Caner Erkin konusunda raporunu ise yönetim kuruluna verdi. Portekizli teknik adamın olumlu rapor sunduğu Caner konusunda yönetimin kararı bekleniyor.

Sarı lacivertlilerin Gaziantepspor ile oynayacağı maça taraftarların büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Pazar günü statta 52 bin taraftarımızın olması bekleniyor. (Lig TV)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Vitor
Pereira
Süper
Lig
Caner
Erkin
Gaziantepspor
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Duran sonra bir imza daha! Devin Özek İtalya'ya gitti
Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe sponsoruna tepki
Fenerbahçe'nin stadyum ve forma göğüs sponsoru belli oldu!
Fenerbahçe Beko, Tarık Biberovic ile uzattı
Fenerbahçe'nin gözü kulağı Gyökeres'te!
Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!
Fenerbahçe'de sürpriz gündem: Kerem Aktürkoğlu
Miha Zajc'a Süper Lig'den üç talip!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam