İşte Fenerbahçe'nin istediği Başakşehirli
25.11.2022 - 10:09
1/5
FENERBAHÇE, TRAORE'Yİ İSTİYOR
Fenerbahçe, bu sezon Aston Villa’dan Başakşehir’e kiralanan Bertrand Traore'yi transfer listesine ekledi. Sarı-Lacivertliler, kanatlarda ve forvette görev yapan Burkina Fasolu oyuncunun performansını takibe aldı. Yönetim, Traore için sezon sonunda hamle yapmayı planlıyor.

2/5
BELÖZOĞLU HIZLI DAVRANMIŞTI
Yıldız futbolcu, sezon başında da Fenerbahçe'nin takip ettiği oyuncular arasındaydı. Ancak Emre Belözoğlu'nun teknik direktörü olduğu Başakşehir hızlı davranarak 27 yaşındaki futbolcuyu Aston Villa’dan 1 yıllığına kiraladı. Sarı-Lacivertliler, buna rağmen Burkina Fasolu yıldızdan vazgeçmiş değil.

3/5
JORGE JESUS BEĞENİYOR
Fenerbahçe’nin oyuncu izleme komitesi, Başakşehirli futbolcuyu yakından takip ediyor. Jorge Jesus’un da beğendiği Traore, bu sezon Başakşehir ile çıktığı 16 maçta 3 gol atıp, 1 asist yaptı.

4/5
ASTON VILLA SATMAK İSTİYOR
Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncunun Başakşehir’de sergileyeceği performansa göre sezon sonunda harekete geçebilir. Traore, her iki kanadın yanı sıra forvette görev yapabiliyor. Yıldız futbolcunun Aston Villa ile olan sözleşmesi 2024’te sona erecek. Ancak İngiliz ekibi, kadroda düşünmediği ve vergilerle birlikte maaşı 4.2 milyon euroyu bulan oyuncuyu önümüzdeki yaz bonservisiyle göndermek istiyor.

5/5
18.5 MİLYON EURO ÖDEMİŞLERDİ
Aston Villa, Lyon’da çok başarılı bir performans sergileyen Traore’yi 2020-21 sezonunun başında 18.5 milyon euro bedelle kadrosuna kattı. Başarılı oyuncu için İngiliz ekibinde işler iyi gitmedi. Özellikle peş peşe yaşadığı sakatlıklar, Traore’nin form tutmasının önüne geçti. Aston Villa şimdi Burkina Fasolu futbolcuyu aldığının çok daha altında bir bedelle göndermeye hazır. (Fanatik)

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol