Napoli gözünü kararttı; 3 F.Bahçeli için geliyorlar
20.11.2022 - 10:23
1/5
YILDIZLARA TEKLİF YAĞIYOR
Fenerbahçe'de hem devre arası hem de sezon sonu için transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı-Lacivertliler kadrosunu güçlendirmek adına yoğun mesai harcarken bir yandan da yıldızlara da ilgi her geçen gün büyüyor.

2/5
KIM VE ELJIF'İ ALDILAR
2019’da 16 milyon euro ödeyerek Eljif Elmas’ı kadrosuna katan Napoli, yaz döneminde de Kim Min Jae’yi 18 milyon euro ödeyerek transfer etmişti. Her iki oyuncunun da performansından çok memnun olan İtalyan devi, Fenerbahçe’nin yıldızlarını yakından takip etmeyi sürdürüyor.

3/5
“TÜRKİYE'NİN ÜRETİM FABRİKASI“
Çizme ekibi, genç Arda Güler’in yanı sıra Ferdi Kadıoğlu ve Crespo ile yakından ilgileniyor. ESPN’e göre Napoli, önümüzdeki aylarda Sarı-Lacivertli kulübe resmi teklif yapabilir. Haberde, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis’in ‘Fenerbahçe, Türkiye’nin futbolcu üretim fabrikası. Onlar ile ilişkilerimizi sürdüreceğiz” şeklindeki sözlerine de yer verildi.

4/5
DEVRE ARASI SATIŞ ZOR
Ferdi, Arda, Crespo üçlüsüne yapılacak olası bir teklif halinde Fenerbahçe’nin isteyeceği rakam ve izleyeceği politika ise şimdiden merak konusu. Ancak ligde şampiyonluğa giden Sarı-lacivertlilerin, sezon bitmeden herhangi bir yıldızını satması düşük ihtimal olarak görülüyor.

5/5
NAPOLI ÇOK İYİ DEVAM EDİYOR
Serie A’da geride kalan 15 maçta 13 galibiyet ve 2 beraberlik alan Napoli, namağlup olarak liderlik koltuğunda oturuyor. En yakın rakibi Milan’ın 8 puan önünde yer alan Napoli, Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ediyor.

Diğer Haberler
FIFPRO'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için açıklama
Aziz Yıldırım'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması
Ali Koç: "Gerekirse bir alt ligde oynarız"
Fenerbahçe'den, Süper Lig'den çekilme açıklaması
Olaylar sonrası 12 kişi gözaltına alındı
İsmail Kartal: "Maçın iptal edilmesi gerekirdi"
Kirli düzende KAZANIYORUZ!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Olympiakos
Fenerbahçe
11.04.2024 | 19:45
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol